MÁGIA

Varázsolj magadnak egy csodát!

Szerző:
Szabó Anna
Itt az ideje, hogy a kezedbe vedd a sorsodat! Varázsolj magadnak elő egy csodát! Egy csodát, amire szükséged lehet, amire mindig is vágytál, ami megsegíthet. Ezt a részt bízd az istenekre, te csak a rítust végezd el, amivel megidézed a hatalmas átalakító erőt, vagyis a csodát az életedbe!

Időnként mindannyiunknak elkél a csoda. Van, aki képes magának megteremteni, van aki csak úgy megkapja az égiektől, míg másnak kicsit tennie kell érte. Mi az utóbbiban leszünk a segítségedre és megmutatjuk, hogy varázsolj elő egy csodát, ami sokat segíthet most rajtad!

Kellékek

8 db lila színű gyertya

2 db aranyszínű gyertya

Lótusz füstölő

Fehér ruházat

A Nap, a Hold és Csillag jelkép, figura, papírból kivágott szimbólum

Lótuszvirág(Vagy kép róla)

A varázslat menete

Növő hold idején csütörtökön vagy még jobb telihold napján öltözz fehér ruházatba és gyújtsd meg a végtelen jelben elhelyezett lila színű gyertyákat és az egy-egy hurok közepébe tett aranyszínű gyertyát. Égjen mellettük a lótuszfüstölő is.

A Nap, a Hold és a Csillag jelképeket tedd a végtelen jel köré. Legyen a lótuszvirág is az oltárodon.

Térdelj le és koncentrálj. Lélegezz nyugodtan, ürítsd ki az elmédet. Ne kívánj semmit, kivételesen ne lebegjen cél a szemed előtt. Csak arra gondolj, hogy eggyé akarsz válni az Univerzummal. Amint őgy érzed ezt elérted, mond a következőt:

„Univerzum őrei, halljátok szavam! Nyíljon meg a tejút előttem és folyjék felém az áldása. A Nap, a Hold és a Csillagok mosolyognak le rám és fogadnak kegyeikbe, mert meghajlok Brahma a nagy és hatalmas Teremtő előtt, aki engem végtelenül a szívébe zár és csodát küld nekem. Küldj nekem egy Csodát! Küldjetek nekem egy Csodát!"

Majd mond el az alábbi GAYATRI MANTRÁT:

OM
BHUR BHUVA SVAHA
TAT SAVITUR VARENYAM
BHARGO DEVASYA DHIMAHI
DHIYO YO NAH PRACHODAYAT

„Om
A Három Világot beragyogó Legfelsőbb Fény
Világítsa meg tudatunkat és
Irányítsa értelmünket az Erényesség útjára! „

Ezután hajolj meg és maradj úgy pár pillanatig. Válj eggyé a Földdel, az Univerzummal, érezd az a belőlük áradó energiát. Maradj így addig, amíg kellemes és kényelmes, a többit és a csodádat pedig bízd rá az istenekre!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL