GYERMEK

Körömvágás könnyedén

Szerző:
Szabó Anna
Annyira pici, annyira törékeny még – hogyan tudjuk mégis sérülés nélkül vágni a babák apró körmét?

 

Minden szülő tudja, aki már próbálta levágni a gyerekei körmeit, micsoda nyüglődés és panaszáradat kíséri ezt a folyamatot a gyerekek részéről. Pedig ezt a kellemetlen feladat sajnos egészen születéstől kezdve elég hosszú ideig a szülők feladata, hacsak nem akarják, hogy kisbabájuk össze-vissza karmolja az arcát. Megtehetjük, hogy apró kesztyűcskét húzunk azokra a csöpp babakezecskékre, amiket legszívesebben reggeltől estig (tegyük hozzá elhomályosuló szemekkel) néznénk legszívesebben – hogyan is foszthatnánk meg magunkat ettől a csodás látványtól!? Marad hát a körömvágás!


Nagyon pici korban alvás közben is el lehet végezni a körömvágást, azonban ahogy nő a baba, annál macerásabbá válik a végrehajtás. A legideálisabb és legbiztonságosabb körömvágó eszköz a körömcsiptető, hiszen ennek használatával elkerülhetőek a bőrsérülések és karcolások, nem kell attól tartanunk, hogy véletlenül „beleszalad" az olló a baba körmébe, ujjába egy hirtelen kézmozdulat miatt.


Milyet válasszunk?


• Fontos az olyan körömcsiptető használata, ami biztos ujjtámasszal rendelkezik a felnőtt számára, hogy biztonságos legyen a vágás, ne csússzon ki a kezéből, miközben izeg-mozog a gyerek.
• A higiénikus körömfelfogó is elengedhetetlen, hiszen a körömmaradványok egyszerűen és tisztán összegyűjthetők, nem szóródnak szét a lakásban.
• Fontos a tartósság – leginkább a nemesacél fémrészek biztosítják a hosszú élettartamot.

Miért válaszd a NIPPES Baba körömcsipeszt?


- Mert a fenti kritériumokon túl létezik egy új találmány: a forgatható fej, aminek köszönhetően nem kell a gyerekeket mozgatni jobbra-balra, hogy megfelelő legyen a vágás szöge, hanem a körömcsiptető vágófejét elég a megfelelő irányba fordítani ahhoz, hogy az egész művelet biztonságosan és kényelmesen elvégezhető legyen a babának, kisgyermeknek és szülőnek egyaránt.
- Mert a rövidebb körömvágási idővel a gyerekek nyűglődési ideje minimálisra csökkenthető, ami minden szülő és gyerek számára ajándék!
- Mert a gyerek már csak gyerek marad! Bármilyen gondosan is tároljuk a körömvágó eszközöket, a gyerekek kíváncsiak, találékonyak és elegendő egyetlen pillanatnyi figyelem elterelés és már meg is szerezték a számukra tiltott kincset! Hála azonban a Nippes Baba Körömcsiptetőn lévő biztonsági élvédőnek, ezzel a kicsik, vagy kicsivel nagyobbak nem tudnak kárt tenni sem magukban, sem másban. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy felügyelet nélkül szanaszét hagyhatjuk a lakásban!

A németországi Solingen városa már több mint 700 éve ismert arról, hogy itt kiemelkedő minőségű vágóeszközök gyártása történik. A Nippes testvérek 1923-ban alapították meg a cégüket a városban, az elmúlt 90 év során már a Nippes család harmadik generációja dolgozik azért, hogy a kézzel készített termékeikkel kivívják a vásárlók elégedettségét és megbecsülését Európában és az egész világon, illetve, hogy termékeik minél szélesebb körben élvezzenek ismertséget. Kezdetben csak ollókat gyártottak, azonban az évek során egyre szélesedett a termékpaletta, kiegészülve körömreszelőkkel, körömcsiptetőkkel, csipeszekkel, valamint egyéb szépségápolási eszközökkel. Mára a háztartási és professzionális eszközök tárházát kínálják a vásárlóknak. Egyedi fejlesztésű, különleges-forradalmi ötleteik (mint például a Baba Körömcsiptető esetében az elforgatható vágófej) megvalósításával, elsőrendű alapanyagok felhasználásával és a mai napig manufakturális eljárásaikkal tűnnek ki versenytársaik sorából.


A Naturprodukt Kft. a Nippes termékek kizárólagos forgalmazója Magyarországon. Látogass el honlapunkra, és válogass kedvedre a kézzel készült solingeni termékek közül.


http://www.naturprodukt.hu/kereses?search=Nippes

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL