EZOTÉRIA

Ma van az év 3. Tízmilliószoros Teremtő Napja - Figyelj a gondolataidra és a tetteidre!

Szerző:
Szabó Anna
Jó, ha tudod, hogy ma Tízmilliószoros Teremtő Nap van, ez az év 3. teremtőnapja! Éppen ezért érdemes ma „elvetni a magokat”, hogy azok kikeljenek, és virágba boruljon az életed.

 

A tibeti Buddha napokon minden pozitív, illetve negatív cselekedeted, gondolatod és szavad tízmilliószorosára hatványozódik, és minden kívánságod, vágyad, amit kimondasz, vagy amire gondolsz, tízmilliószoros valószínűséggel válik valóra. Ezért nagyon fontos, hogy csak is arra gondolj, amit meg akarsz teremteni az életben, és ne arra, amitől félsz vagy tartasz. Amennyiben mégis beütne a fejedbe néhány negatív gondolat, mondd ki hangosan: „elengedlek" – ezzel kinyilvánítod az elengedést. Ügyelj tehát a gondolataidra, mert azok óriási teremtőerővel hatnak vissza. Kívánj jót magadnak, másoknak és az egész világnak, továbbá vesd el a magokat, hogy virágba boruljon az életed.


1. Hála


Figyeld csak meg, amikor hálával töltöd meg a szívedet, képtelen vagy keserűnek, életuntnak és boldogtalannak érezni magad. Ne feledd, mindazt, amit képes vagy tiszta szívvel megköszönni, azt az élet többszörösen megsokszorozza számodra!


2. Szeretet


A Szeretet a lehető legnagyobb erő, ami az Univerzumban létezik, ezért fordulj mindenhez szeretettel, és meglátod, az megmutatja önmagát! Bárhol is vagy ebben a pillanatban, szeresd! Bármit is teszel most, szeresd, és bármit is szeretnél elérni, szeresd!


3. Áldás


Ezen a napon, ha valamit megáldasz, az csodálatos átalakuláson megy keresztül. Próbáld csak ki, és meggyőződhetsz róla te magad is. Áldd meg a múltat, a jelent, a jövőt, akár egy konkrét helyzetet, önmagad, szeretteidet, és bizony a negatív, kellemetlen embereket is.


4. Hit


A hited a legfontosabb! Ha erősen hiszel valamiben, az többet számít, mint azt gondolnád, legyen szó egészségről, bőségről, vagy az élet bármely területéről. Ami gyökeret vet a tudatalattidban, az alakítja az életedet – ezt soha ne feledd! Higgy tehát magadban, az életedben, a sorsod pozitív alakulásában, és higgy abban, hogy könnyedén elérheted mindazt, amire vágysz.


5. Béke


Ahhoz, hogy megtaláld a belső békédet, előbb meg kell tanulnod megbocsátani. Minél több sérelmet, terhet cipelsz, annál nehezebb az életed, és képtelen leszel felszabadítani önmagad. Engedd hát el ezeket a sérelmeket, mert ha nem teszed, csak rossz érzéseket hordozol magadban. Ha azonban sikerül megbocsátanod, és kiürítened magadból a rosszat, sokkal kiegyensúlyozottabb leszel, és rálelsz a belső nyugalmadra.


6. Öröm


Ahhoz, hogy a vágyaid valóra váljanak, fontos, hogy öröm járja át a lelkedet. Keresd hát az örömforrásokat, kövesd azt, amiről úgy gondolod, hogy boldogsággal tölt el, és kérd az Univerzumtól, hogy legyen az öröm a társad a mindennapokban. Örülj az életnek, örülj minden apróságnak, és igyekezz sokat-sokat mosolyogni!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL