FÉSZEK

Energiákkal élni

Szerző:
Szabó Anna
Otthonunkban számos olyan erős energiacentrumok találhatók, amelyek nagy mértékben befolyásolják mindennapjainkat. Szerelmi életünkre és a hangulatunkra is folyamatosan hatással vannak. Hol találhatók ezek az energiák? Cikkünkből megtudhatod.

Szakértők szerint, csupán 1-2 alapvető dolgot kell megváltoztatnunk ahhoz, hogy sokkal sikeresebb és boldogabb életet élhessünk. A feng-shui úgy tartja, hogy a nyugodt, pihentető alváshoz rendkívül fontos az ágy, és annak közvetlen környezete.

Ágyunk közvetlen központja a lelki és fizikai energiáknak. Mindannyian imádunk aludni, de a negatív tényezők sajnos pokollá tehetik számunkra az értékes éjszakáinkat. Ha rosszakat álmodunk vagy folyamatos stressz alatt állunk, tele leszünk félelmekkel.

Ahhoz, hogy ez semmiképp se történhessen meg, muszáj betartanod néhány igen fontos szabályt:

- Ágyad vége soha ne legyen szemben az ajtóval. Ha mégis, és nem megoldható, helyezz el egy tükröt az ágy fejvégéhez, így csak a téged védő energiákat vonzod.

- Az ágyad semmiképp se álljon a padlónál magasabb szinten. Ez a szerelmi életedben zavarokat okozhat.


Tipp: Az ágynemű színes, tarka mintázata taszítja a negatív energiákat. Ha az ágy közvetlen közelébe szeretnénk olvasólámpát tenni, akkor érdemesebb az éjjeliszekrényre, vagy az ágy mellé helyezni egy nagyobb állólámpát. Az ágy fölé nem érdemes lámpát tenni, mert az hosszabb távon rossz közérzetet okoz. Legyen meghittebb a hangulat a hálószobában és az ágy centrumában.

Ügyeljünk a mellékhelyiségre is!

Nagyon nagy figyelmet kell fordítanunk a mellékhelyiségünkre, mert a személyes energiáink könnyen eltávozhatnak. A vécéülőkét mindig hajtsuk le, így a negatív energiák nem áramolhatnak szabadon, és nem veszélyezteti a boldogságunkat. Ezek a negatív energiák a partnerkapcsolattal és a pénzzel állnak összefüggésben.


Kiegyensúlyozottság és boldogság a konyhában

A jó konyha teli van élettel, és ha teli van élettel, akkor pozitív változásokra számíthatunk a párkapcsolatok terén. Ha egy mód van rá, akkor ne használjunk mikrohullámú sütőt, mert így könnyebben elszabadulnak a hideg energiák. Figyeljünk arra is, hogy a gáztűzhelynek ne az ablak alatt találjunk helyet, mert így a kapcsolataink számos külső kellemetlen hatásnak lesznek kitéve, és a védő energiák nem tudnak érvényesülni.


Tipp: Nagyon fontos, hogy a konyhában természetes hatású fény legyen, és ússzon fényárban a különböző csillároktól. Érdemes elhelyezni egy nagyobb tükröt a helyiségben, ami növelheti az ablakokon beszűrődő fényt.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL