MÁGIA

Bűbáj a termékenységért

Szerző:
Szabó Anna
A régi időkben az asszonyok gyakran boszorkányoktól kértek  termékenységet elősegítő varázslatot. Ez a kis bűbáj is a gyermekáldással van összefüggésben, de nagyon fontos, hogy csak akkor működhet, ha orvosi természetű akadály nem áll fent.
Hozzávalók:

Teamécses

Tiszta tányér
9 szem érett gabona
3 csepp pacsuliolaj
Egy kis darab zöld szövet
Fekete zsinór, vagy cérna



A bűbáj elszórása (a varázslat menete)

Fogjuk a tűt, és karcoljunk a teamécsesbe egy lefelé álló háromszöget, amelyet a fele magasságánál egy vízszintes vonallal átmetszünk. Úgy takarékoskodjunk a hellyel, hogy ha kész a háromszög, akkor egy holdat is kell rajzolnunk. De nem egyszerű holdat kell belevésnünk, hanem növekvő holdat, amely egy D betűre hasonlít leginkább. Ha elkészültünk a rajzokkal, gyújtsuk meg a mécsest, és helyezzük bele a tiszta edénybe.

Fogjuk a markunkba a gabonaszemeket, szorítsuk össze a tenyerünket, majd az ég felé fordulva mondjuk el többször óhajunkat, kívánságainkat, amely a gyermekáldással van összefüggésben. Addig szorítsuk a magokat, ameddig jól esik, erre nincs külön szabály.


Ha ezzel meg vagyunk, tegyük a gabonákat a zöld szövet darab közepére, és cseppentsük rá a pacsuliolajat. Hajtsuk fel a szövet 4 sarkát, és a fekete zsinórral kössük meg. Így egy kisebb batyut kapunk. Fontos, hogy ezt a batyut mindenhova vigyük magunkkal, éjjel pedig tegyük a párnánk alá.


Fontos!

A varázslat működik, ezért csak saját felelősségedre próbáld ki!



A cikk megírásában Ann-Marie Gallagher Boszorkánybiblia című könyve volt segítségünkre.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL