DIVAT

Tarts bátran esőnapot!

Szerző:
Szabó Anna
Tele van a hócipőd a szürke időjárással és a folyamatos esőzéssel? Ne szomorkodj! Emiatt mégsem kell a négy fal között tölteni az időt! Nyomás a levegőre, és parádézz te is a legcukibb kiegészítőkben anélkül, hogy eláznál.

Miért ne használhatnád ki az esős napokat arra, hogy kedvedre divatozz?

Inkognitóban elegánsan

Munkába, találkozókra igyekszel? Felejtsd el a tapadós esőkabátot! Az oviban talán még jól jött, most azonban elég lesz egy gondosan kiválasztott esernyő és a hozzá illő táska-csizma kombináció, hogy igazán csinos légy.

Színes-szagos hangulatban

Már csak a fantázia szabhat határt az idei év divatjának. Azt viselhetsz, ami csak jólesik, a lényeg, hogy színes legyen! Kapucnisok előnyben! Nincs kedved cipelni az esernyőt? A legegyszerűbb egy vízhatlan és helyes sapkát választanod. Nagyon menő idén a zöld és a citromsárga színek kombinációja!


Várd a szivárványt!

Ne feledd! Ha süt a nap és esik az eső, fordíts hátat a napnak és keresd a szivárványt! Válaszd a spektrum legélénkebb színeit és tedd vidámmá a legszürkébb napodat is!


Pacsálj!

A Crocs gumicipőket nem csak tavasszal, vagy ősszel viselheted, készülhetsz a nyárra is egy habkönnyű, papuccsal. Ezekben az egyedi darabokban bátran ugrabugrálhatsz akár a legmélyebb pocsolyákban is, elázni biztosan nem fognak!


Szórakozás vízben állva

Válassz teljesen vízálló mobilt, így aztán futhatsz akármilyen zivatarban is, mindig elérhető leszel a Casio W61CA telefonjával, vagy a meglévőre húzz vízlepergetős burkolatot. A Skins Mobile ajánlataiban remek lehetőségeket találhatsz: Skins mobile 


A zenehallgatást sem kell hanyagolnod egy igazán esős tavaszi napon. Az 1GB-os vízálló mp3 lejátszó most akciós áron kapható: Wakeshop.

Nagyon fontos ember vagy és az utcán is szükséged van a palmtopodra? Semmi gond, itt a vízálló palmtop tok! Gyártó: AQUAPAC

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL