LELKIPATIKA

9 jel, hogy a lelked már korábban is járt a Földön

Szerző:
Szabó Anna
Az „idős lélek” fogalma a reinkarnáció elvéből ered, ami egy-egy életciklus újraélését jelenti. Az előző életedből hozott tudásod valószínűleg valahol mélyen tárolva van benned, de az is lehetséges, hogy már teljesen elfelejtődött. Ha hiszed, ha nem, az újjászületés, vagy reinkarnáció a halál nélkül is megtörténhet. Íme, 9 jel, mely arról árulkodik, hogy a lelked nem először jár a Földön.

 

Életünk minden egyes átmeneti fázisát új énünkkel alakítjuk át. Ahogy átesel egy traumatikus eseményen, a folyamat alatt egy másik emberré válsz, mint aki az előtt voltál. Számos felmérés megállapította, hogy a nyugati országok lakosságának 20 százaléka válaszolt igennel arra a kérdésre, hogy hisznek-e a reinkarnációban. Így hát álljon itt 9 jel, ami arról árulkodik, hogy a lelked nem először van itt:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL