Nyilas - Jupiter - Szerencse

A lap jelentése: Azon eseményeket jelöli, melyek bekövetkezte kedvező fordulatot hozz életünkbe. A szerencsénkért mi magunk vagyunk felelősek, igaz átvitt értelemben. Gondolataink, cselekedeteink, meghatározzák sorsunkat és azokat a pozitív eseményeket, melyeket megélhetünk.

Egy felől arra utal a lap, hogy veled van egyfajta született szerencse. Ha jobban belegondolsz, mindig egész kedvezően alakulnak a dolgaid. Másfelől valóban azt sejteti, hogy a szerencséd kovács te magad is vagy, a gondolataid, a tetteid által, és erről nem szabad megfeledkezned. Szerencsére alapjáraton optimista, pozitív ember, segítőkész és sikeres ember vagy. Viszont arra figyelmeztet a kártya, hogy amikor pozitív események garmada történik veled, vigyázz arra, hogy ne szaladjon el veled a ló.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

                                

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL