Skorpió - Plútó - Féltékenység

 

A lap jelentése: Féltékenység, bizalmatlanság, irigység, félelem. Jelez minden olyan vágyat, ösztönt, félelmet, melyet elfojtottunk önmagunkban és ezáltal átalakult, hogy új és új arcban megjelenve kitörjön börtönéből. Hitetlenség, félelmek, fukarság, makacsság, titkolózás.

Ez a lap a te sötétebb oldaladat és a negatív tulajdonságaidat tükrözi. Ezek a tulajdonságok az életed megnehezítői, ezért ha egész életen át is kell, de folyamatosan azt kell tanulnod, hogy szabadulj meg tőlük ahhoz, hogy még jobb ember legyél. Minél inkább harcolsz ellenük, annál erősebb leszel és felszínre hozod rejtett erőidet. A lap arra is figyelmeztet, hogy ismerd fel motivációidat, melyek a tudatalattiba süllyedtek le az idők folyamán. Nézz szembe azzal, amit elrejtettél. Ne nyomd el vágyaidat, hanem értsd meg azokat.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

                                

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL