Napi horoszkóp - 2016-06-27

Kos

Kedves Kos! Lehet, hogy ma kerül sor a családi vagy szívügyek rendezésére. Ugyanez várható a munkában is. Ma minden megtörténhet: pozíciód erősödhet és gyengülhet, tárgyalásaid jó irányba mozdíthatják el a vállalkozásodat, de zsákutcába is vihetik. Bármibe kezdesz ma, számíts rá, hogy vagy nagyon jó lapot húzol, vagy nagyon rosszat.

Bika

Kedves Bika! Mindhiába vagy szorgalmas, dolgos, ma méltatlanságnak érzed, hogy ilyen ragyogó, verőfényes időben dolgoznod kell. A természet lángoló ünnepet ül, melynek szeretnél te is részese lenni, és az összes elemnek gazdag áldozatot bemutatni. Valóban nehéz így pontos, precíz munkát végezni, de van, amikor nem tehetünk mást.

Ikrek

Kedves Ikrek! Akaratlanul megsértettél valakit, és észre sem vetted. Ebből a fura helyzetből az következik, hogy még te csodálkozol megbántódott embertársadon. Nem volna baj, ha eszeveszett száguldásod közben kissé lelassítanál, mert olyasmit is észrevennél, ami mellett máskor elrobogsz. Az sem hátrány, ha kevesebb embert ütsz el.

Rák

Kedves Rák! Elmúlt a vihar kavarta rosszkedv. Barátaiddal való találkozásod időleges nyugalmat ad neked. Ha teheted, ne maradj most egyedül. Itt a szabadság ideje, már csak egy-két hét és szabad vagy. Addig dolgozz rendesen, gyorsabban múlnak a napok. Este menj el egy hangulatos olasz vendéglőbe kedveseddel, és élvezd az olasz konyha ízeit.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Így év közepe táján nem árt mérlegre tenni az elmúlt hat hónapban történteket, és számvetést készíteni. Könyvelésedben vajon a sikerek, vagy a kudarcok rovatba írhatsz többet? Mit teljesítettél mindabból, amit célul tűztél magad elé? Ha szépen sorba rakod teendőidet, elintéznivalóidat, még időben a végére érhetsz.

Szűz

Kedves Szűz! Majd leragad a szemed a fáradtságtól, alig találod a helyed. Próbáld mielőbb összeszedni magad, ma is szükség lesz rád. A végén egész jól belendülsz, olyannyira, hogy átveszed az irányítást, és a többiek követni sem tudják lépteidet. Gondolatban már a megvalósításnál tartasz. Fogd vissza magad, ez a tempó veszélyes!

Mérleg

Kedves Mérleg! Egész délelőttöd lazán telik, így jut arra időd, hogy elintézd magánjellegű ügyeidet, megírd rég elmaradt válaszleveleidet. Ha este szerelmedtől kapsz egy hatalmas virágcsokrot, ne lepődj meg. Ő ugyanis valószínűleg nem feledkezett meg arról, amiről te igen. Ami késik, nem múlik, holnap is pótolhatod a mulasztást.

Skorpió

Kedves Skorpió! Ma még kihasználhatod a kedvezményes üdülési lehetőséget, ha idejében befizeted a részvételi díjat. Neked sem mindegy, mennyiért nyaralsz. Nagyszerű állásajánlatok várnak rád, ha elmész a megbeszélésre. Ne izgulj, és főleg ne mondd le a találkozót. Viselkedj lazán, természetesen, nyújtsd azt, ami valóban benned van.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ma valahogy nem mennek igazán a dolgok. Apróságoknak is jelentőséget tulajdonítasz, és kedvezőtlen jeleket vélsz kiolvasni belőlük. Ismerőseid mintha szúrós szemmel néznének rád. Mindezt persze csak te érzed, és látod így. A valódi ok: mostanában agyon hajtottad magad, nem pihentél eleget. A szabadság már időszerű.

Bak

Kedves Bak! Sok boldogságot hoz a családi életedbe egy kis jövevény. A gondokat könnyedén feledtetni tudja akár egy mosolyával. Rengeteg elintéznivalód akad. Nem nagy horderejű dolgok, de jelentős számuk miatt kimerítők. Megjutalmazhatnád magad egy jó filmmel. Kifejezetten könnyed hangvételűvel. Ne terheld a lelked brutalitással!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Jól érzed magad, ismét vonzónak látod a világot. Fontos gondolatok érlelődnek benned. Öntözgesd őket, és majd csak ha nagyra nőttek, állj velük elő. A türelem most rózsát terem. Nem így a kapcsolatokban! Ha magányos vagy, ne hagyd ki a ma kínálkozó lehetőséget. Ha azonban már társas vagy, légy bölcs és megfontolt.

Halak

Kedves Halak! Ha március első hetében születtél, helyesen teszed, ha fedezékbe vonulsz. Óvóhelyre… Ha nincs jobb megoldás, vackold be magad a lakásba. Húzd be a függönyt, engedd le a redőnyt. A rózsaszínt ne erőltesd, ma úgysem használna. Helyezkedj el egy fotelban, és engedd el magad. Csak azzal érintkezz, akivel nagyon fontos.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL