EZOTÉRIA

Mivel teheted boldoggá a kapcsolatodat? - Héra istennő megsúgja

Szerző:
Szabó Anna
Héra a híres görög istennő nem csak a szépséget képviseli, hanem a házasságot is. Ő Zeusz, a főisten felesége, aki mellett bizony nem mindig könnyű az élet, hiszen nem csak, hogy ő a leghatalmasabb isten, de elég kicsapongó természetű is. Hogyan lehetnek mégis boldogok egy kiegyensúlyozott házasságban? Héra beavat téged a titokba, és elárulja, mivel teheted tökéletessé a kapcsolatodat!

 

Héra nem csak gyönyörű, de elképesztően éles eszű és ambiciózus. Megtanulta, hogyan legyen engedékeny, türelmes, megértő és készséges a férjével a szemben. Békés, kiegyensúlyozott és mégis szerelemmel teli házasságuk példaértékű.


Kíváncsi vagy, hogyan éri el szenvedés nélkül a boldogságot, és mit tanácsol neked, amivel személy szerint tökéletessé teheted a kapcsolatodat? Akkor húzz bátran egy lapot!

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL