SZÉPSÉG

Szépséget tessék!

Szerző:
Szabó Anna
Nem csak a testünknek, bizony a lelkünknek is nagy szüksége van egy igazi kényeztető, mindent elsöprő testápolásra. Számtalan wellness-hotelben és szépségszalonban hozzájuthatunk a csodát tévő testpakolásokhoz. Mi elhoztuk neked a leghatékonyabbakat.

Tejben, mézben fürösztve

A nagyon száraz, egyenetlen bőrrel egyenesen csodát művel a tejes-mézes testpakolás. Egy különlegesen ápoló, puhító pakolás ez, amely minden bőrtípusra megfelel. A tejben és a mézben található hidratáló alapanyagok segítségével feszes és bársonyos lesz a bőröd. Különösen jótékony hatást gyakorol a nyakon száraz, érzékeny bőrfelületre a sípcsontokon, könyökön, dekoltázson és karokon.


Hogyan használják?

A pakolás felkenése után egy speciális thermofóliába csavarják a testet, így az eredmény sokkal hatásosabb.


Hol lehet benne részed?

Hotel Répce Gold - Bükfürdő

Szigetköz Hotel - Dunakiliti


Tipp:
Természetes anyagokat tartalmazó pH-semleges, antibakteriális, tejes- mézes tusfürdő és testápoló a Níveától.




Csokimázban

A kakaóban lévő antioxidánsok felépítik a szép bőrhöz vezető utat, hidratálják és feszesítik a bőrt. A 100 % kakaótartalmú csokoládé - oldott ásványi anyag tartalma miatt - revitalizáló hatású, ráadásul nyugtatja az idegrendszert. Magas flavonoid-tartalma elősegíti a sejtregenerálódást, csökkenti a felgyülemlett feszültséget, miközben folyamatosan termelődnek benned a boldogsághormonok. A csokipakolás után a bőröd selymes, feszes és rugalmas lesz. Élmény a testnek és léleknek egyaránt! Igazi antistressz kezelés.


Hogyan hat?

A pakolás egyenletesen melegedő, hab állagú, rengeteg kakaót tartalmaz, amely a bőr hidratálásához elengedhetetlen.



Hogyan végzik?

Az első a peeling, hiszen a bőr felső rétegét alaposan le kell radírozni ahhoz, hogy az értékes ápolóanyagok minél mélyebbre tudjanak hatolni. Ezt követően jöhet a finom, illatos, sűrű csokoládés massza, amelyet szakavatott kezek masszíroznak bele a bőrbe. Egy idő után ez a massza megköt, és kemény réteget képez a testeden. Alapos zuhanyzás után egy áttetsző ápoló réteg következik. Egy csokoládémasszázs után még sokáig érezni fogod bőrödön az isteni csokoládéillatot.


Hol lehet részed benne?


Hotel Lővér - Sopron

Serene Szépségszalon - Budapest


Fiatalító szőlőkivonat


A szőlőben található savak lassítják a bőr öregedését, és fényessé teszik, miközben tonizálják azt. A gyümölcs hámlasztó anyagai és antioxidánsai hatására a bőr selymessé és feszessé válik. Rengeteg B-C-vitamint, foszfort, káliumot és kalciumot tartalmaz, így hatékony védelmet nyújt a kialakuló stressz ellen.

Hogyan hat?

A hab formájú pakolás a szőlő magjából és húsából készített kivonat felhasználásával készül, amely elsődlegesen bőrfiatalító pakolásként ajánlott.

Házilag is elkészítheted

Otthon is készíthetsz magadnak ilyen üdítően friss fiatalító pakolást. Semmi más nem kell hozzá, csak egy fürt szőlő. A szőlőszemeket passzírozd át úgy, hogy külön váljon a magtól és a héjtól. A képződött gyümölcshúst kend az arcodra, és feküdj hanyatt - így nem folyik le róla a kenet. Pihenj így, ameddig csak tudsz. Meglátod, milyenfinom, frissítő, bizsergető érzéssel ajándékoz meg a gyümölcs. A végén langyos vízzel mosd le az arcodat, és töröld szárazra.



Feszesítő vörös szőlő pakolás

A vörös szín minden kultúrában a felfokozott érzelmek jele, de mindig kelleems élmények fűződnek hozzá. A vágyakat felkorbácsoló, bőrfiatalító, feszesítő hatáső pakolás felébreszti a szunnyadó érzékeket.

Hogyan végzik?

A szőlőpakolást kellemes meleg vízzal készítik elő, majd felkenik a testre és kettős takaróval betakarják. Ezt követően a meleg pakolásban pihenhetünk, kedvünkre ellazulhatunk.

Hol lehet részed benne?

Semira Hotel - Zalaegerszeg


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL