DIVAT

Irány a szabadba!

Szerző:
Szabó Anna
Hurrá, hurrá, végre itt van, már csak egy karnyújtásnyira a meleget ontó napsugár! Ne tétlenkedj hát, mozdulj ki te is és élvezd a mozgást ezekben a klassz, trendi cuccokban! Ne feledd, sportosan is lehetsz dögös!
Ne légy rest kimozdulni a lakásból, használd ki a hirtelen jött jó időt és már most szerelkezz fel a fitnesz szezonra!

A legfontosabb, hogy rétegesen öltözz! Legyen rajtad trikó, póló, kardigán, akár rövid ujjú egy vékonyabb anyagú hosszú ujjú fölött. Arra nagyon ügyelj, hogy ilyenkor még csalóka az idő és hamar megfázhatsz, ha nem vigyázol. Szerezz be egy könnyű széldzsekit is mindezek fölé!

Az idei év egyértelműen a kőkemény nyolcvanas évek designjáról szól. Vibráló uv színek, mint a citromsárga, a zöld, a kék, a pink, a narancssárga, a kockás, pöttyös minták és óriási, feltűnő feliratok jelentik a vezérfonalat. A kényelem mellett a vagányság, a vidámság kap főszerepet. Marad a rock korszak is, de elég ha csak felidézzük, mit viseltünk gyerekkorunkban!


Amcsi-módra

Az amerikai sportok szerelmesei külön örülhetnek, óriási sláger lesz ugyanis az amerikai foci- és, a baseball stílusban készült szerelések. Nem hiszem, hogy ne lett volna neked is olyan habkönnyű, szövet félcipőd, mint ez a képen látható pepita!



Szexisen sportos

A piros-fekete-fehér-arany kombináció igazán szexis választás. A kenguruzseb nagyon menő, természetesen kapucnival! Viselj hozzá egy kényelmes Converse-t!


Nőies vonalak

Nem kell aggódnod akkor sem, ha kevésbé vonzanak a sportok. A vagányabb rögbis topodhoz nyugodtan felveheted a kedvenc cicanadrágodat a hozzá illő rövidnacival, vagy miniszoknyával, és nőiességedet fokozhatod egy csinos rózsaszín táskával.

Mint a citrom!

A citormsárga az szezon egyik kiemelkedő színe, most nagyon sokféle sárga ruhadarab közül válogathatsz. A megfelelő színpárja a királykék, vagy a fűzöld, de szürkével, feketével és pirossal is remekül mutat! Nem kell slamposnak látszani akkor sem, ha sportosan vagy öltözve! Bátran viselj a baseball sapka mellett bijou-kat is! A hosszú, hasig lelógó nagy medálos nyakláncok továbbra is hódítanak.


Éljen a kék!

Csőnadrág, tunika, vastag öv, a szokásos trió. Viselj hozzá balerinacipőt, és óriási élénk színű táskát! A H&M vagy a New Yorker tavaszi kollekciójában dúskálhatunk a felriatos-mintás csípő alá érő pólókban, és kardigánokban, és ha már itt járunk, érdemes bekukkantani a H&M gyerekosztályára is, ahol a legnagyobb méretű felsők között is találhatunk kedvünkre való darabot. A Batman pólót és a Pókemberes sapkát például szintén itt horgásztuk ki! Királykék táskákat és kiegészítőket leginkább a H&M-ben, tuti kényelmes félcipőket a Humanicban érdemes keresgélnünk.



Lelőhelyek: New Yorker, H&M, C&A, Pimkie, Mango, Zara, Promod, Aboriginal, Miss Sixty, Retro, Converse, Hello Kitty, Humanic, Herviz

Luxuskivitelben: Lacoste, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Marc Jacobs

Sportszekció: Nike, Puma, Adidas, Fila, Lotto, Wilson

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL