MÁGIA

Virágláda varázslat a virágzó szerelemért

Szerző:
Szabó Anna
Szeretsz kertészkedni? Ha igen, most különösen összekötheted a kellemest, a „hasznossal”. Alig néhány apróságból összehozhatod, hogy álomszép balkonod és virágzó párkapcsolatod vagy házasságod legyen, tele szerelemmel és szenvedéllyel! Ehhez csupán a következőket kell tenned…

 

Ez a varázslat nem igényel nagy mágikus sem pedig kertészkedési tehetséget. Könnyen elvégezheted, aminek az eredménye nem csak egy mesés balkon, vagy ablak lesz, hanem ezzel együtt egy virágzó és gazdag és szenvedélyes párkapcsolat is. Kövesd az utasításokat és már el is könyvelheted magadnak a boldogságot!

Kellékek

13 piros gyertya

Virágláda

Virágföld

"Sima" föld

Virágmagok

Pár szál haj tőled és a párodról

Néhány szem körömdarab tőled és a párodról

A varázslat menete

Növő hold idején, csütörtöki napon hozz be egy kis tálka földet és helyezd el a hálószobában egy éjszakára az ágy környékén. A legjobb, ha ezen az éjszakán szeretkeztek, de ha nem, az sem baj, A legeslegjobb az lenne, ha a szabadban történne és utána vennél magadhoz földet „frissen". Ez mindenkire rá van bízva, hogy „milyen" földje lesz.

Majd péntek este, gyűjts össze mindent az oltárod köré. Gyújtsd meg a 13 piros gyertyát. A szerelem rúna jelét rajzold fel filccel a láda aljára. Utána önts rá egy kis virágföldet és vizet. Majd vedd kezedbe a választott virágmagvakat és mond ezt: „Imádkozom hozzád Pelé istennő, hogy ahogy én elvetem a földben a magvakat, úgy veted velem együtt a szerelemben, jólétben és szenvedélyben gazdag, virágzó kapcsolatomat és teszed azt növekvővé, erőssé, bimbózóvá, elszakíthatatlanná."

Szórd bele a magokat, a hajat és a körmöket, majd vedd a tál kis tál földet a kezedbe és így folytasd: „Földdel a földdel átlényegül és találkozik, ahogy a mi testünk és szívünk is egymáshoz ér. Örökké tartsanak össze."

Öntsd bele és végül temesd be rendesen virágfölddel. Majd locsold meg ez kis vízzel e szavakkal. Utána tedd a kezeidet az elkészült virágládára és vizualizáld miben nyilvánul meg a szerelmetek, milyen szép és erős lesz.

Végül köszönd meg saját szavaiddal az istennő segítségét.

Mostantól bánj szeretetteljesen és gondoskodóan. Ahogy viszonyulsz hozzá, úgy viszonyulsz a kapcsolatodhoz. Fektess bele annyi és olyan energiát, amire a párkapcsolatodban is vágysz.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL