HOROSZKÓP

Csábhoroszkóp

Szerző:
Szabó Anna
Akár hiszed, akár nem: csillagjegyünk meghatározza viselkedésünket is. És ha ezt tudomásul veszed, nem lepődsz meg azon, hogy másképp csábítja el a férfit egy Szűz-nő, mint például a Rák jegyében született. Hogy miként? Összeállításunkból megtudod.
Kos

Dinamikusan és tervszerűen csábítanak. Sablonszövegekkel próbálják levenni a lábáról kiszemelt áldozatukat. Állandó félelem gyötri őket, hogy valaki kivetni valót talál viselkedésükben. Kedvenc színük: piros és sárga.




Bika


Nyugalmukkal és magabiztosságukkal imponálnak a férfiaknak. Egy jóképű férfival beszélgetés során inkább érzelmeikre, mint a józan eszükre hallgatnak. Színük: drapp.


Ikrek

Az alkalmazkodók. Ha egy férfit érdekesnek találnak, mindent bevetnek, hogy megszerezzék maguknak. Az általában felületes Ikrek-nő életében fontos a divat. Kedvenc színük: zöld és rózsaszín.



Rák

Álmaik férfiját félénken és óvatosan próbálják meghódítani. A randevúkon visszafogják magukat, és jól tudnak hallgatni. Sokszor túl sok áldozatot hoznak, csakhogy a másiknak kedvére tegyenek. Színük: világoskék.




Oroszlán

Törekvők, lehengerlők. Az Oroszlán-nők adnak a külsejükre, hogy ezzel is felhívják magukra a figyelmet. Mindig ők a kezdeményezők. Színük: arany.




Szűz


Intellektuálisak, misztikum övezi őket. Titokzatosságuktól remélik, hogy a másik elég érdekesnek tartja őket. Színeik: tengerészkék, ezüstszürke.




Mérleg


Született csábítóak. Érzékiek, sármosak és igencsak ügyelnek a külsejükre. Könnyen feltalálják magukat minden helyzetben, és idősebben is fiatalosak és frissek. Színük: fáradt rózsaszín.



Skorpió


Energikusak és agresszívek. Leleményesek, intelligensek és fáradhatatlanok a flörtben. Színük: sárga.



Nyilas


Mindent szívből cselekszenek. Túlságosan ösztönösek, amit aztán rendszerint megbánnak. A meghódított férfi csak addig fontos, amíg életörömöt, szórakozást jelent számukra. Színük: narancs.




Bak

Elsősorban az intelligenciájukkal hódítanak. Sokszor sokáig haboznak, nem spontán cselekszenek. Színük: barna.




Vízöntő


Ötletességükre, eredetiségükre építenek. Mindig a koruk előtt járnak, ezért különlegesen érdekesek. Színük: lila.



Halak


Igen diszkrétek, érzékenyek, akik hódításaik során is álmodoznak. Nem tudják elviselni a magányt, ezért keresik az új kapcsolatokat. A régit ugyanis nehezen tudják megtartani. Színük: fehér.



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL