REJTÉLY-MISZTIKA

Jamesville legendás démoni babája

Szerző:
Szabó Anna
Úgy fest, időről-időre újabb démoni babák ütik fel a fejüket, meglehetősen színes legendákkal. Vajon igazak ezek tartanunk kellene tőlük? Aggódni, hogy a démonok már babák formájában támadnak meg minket? Vagy ne higgyünk el mindent a pletykálkodó embereknek, akik csak mesterségesen gyártják a horror sztorikat? Ismerkedj meg most Jamesville démoni babájával, mielőtt eldöntöd ezt.

1976 óta egy furcsa baba ült egy családi ház padlásának ablakában Janesville-ben, Minnesota államban. Hűvös porcelán arccal és üres tekintettel nézett az utcákra. Mégis, minden arra járó úgy érezte, mintha figyelnék őket… vajon a baba vagy a saját lelkiismeretük figyelte őket?

A Janesville baba igazi legenda lett a városban. Hogy hogyan és miként került oda, már számos verzió látott napvilágot. Egyesek szerint a baba egy kisgyermek tragédiájával áll összefüggésben, miszerint a ház tulajdonosának lánya meghalt egy balesetben, vagy meggyilkolták(?) és a baba még ma is az ő elveszett lelke miatt ül az ablakban.

Egy másik variáns szerint egy egyedülálló anya és kisgyereke harcolt az ördög ellen. Állítólag a gyermeket megszállta egy démon, és meghalt az ördögűzés során, a lény pedig a babába költözött. Az anyuka pedig azért ültette a babát az ablakba, hogy emléket állítson a lányának.

Megint mások azt állítják, hogy a baba sétált is a ház padlásán. Sokan nem is mertek a babára nézni az elvileges rémes történetek miatt.

Készen állsz arra ezek után, hogy megtudd az igazságot?

Amit biztosan tudhatunk, hogy a baba egy Ward Wendt nevű férfihez tartozott. Wendt antik tárgyakat gyűjtött, ezekkel volt tele a lakása. A férfi a házban született és ott is élt, amíg meg nem halt 2012-ben 84 éves korában. Wendt kirakta a babát az ablakba, de sohasem osztotta meg senkivel,  hogy miért is tette. Ellen leírta a választ a baba eredetéről, amit elhelyezett a város időkapszulájában, amit 2176-ban fognak kinyitni. Addig még bizony várnunk kell a baba eredetére…

A babát Wendt halála után valamiért elvitték az ablakból, és jelenleg a város könyvtárában lehet megtekinteni. Lehet, hogy semmi különleges oka nem volt annak, hogy a padláson ült olyan hosszú évekig. Vagy lehet, hogy mégiscsak rejt valami titkot a baba? A rengeteg színes legenda pedig csak mind az emberek agyszüleménye lenne? Sok kérdést vet fel a baba…

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL