Napi horoszkóp - 2016-06-24

Kos

Kedves Kos! Vége a hétnek, és egy sereg ügyben nem jutottál dűlőre. Pénzt kellene előteremtened a nyaraláshoz, vagy vállalkozásodhoz, de bedugultak a források. Kedvet érzel magadban, hogy csapot-papot otthagyj és odébbállj. Egyelőre érd be a hétvégi eltávozással. Tán az is elég, ha pár napra sikerül kiszabadulni munkád börtönéből.

Bika

Kedves Bika! Ritka alkalom: a szerencse és az akaratod összeszűrték a levet. Olyan munkát ajánlanak neked, amelyre mindig vágytál, és annyi pénzért, amennyit első elgondolásra elkölteni sem tudnál. A Bikára nem jellemző, hogy meggondolatlan lenne, most se tegyél hát kivételt. Alaposan rágj át mindent, mielőtt rábólintasz a dologra.

Ikrek

Kedves Ikrek! Akinek olyan nagy ismeretsége, vállalkozása van, mint neked, annak nem kevés erőfeszítésébe kerül, hogy ezt a szerteágazó kapcsolatrendszert életben tartsa. Akár egy bonyolult gépezet, elég egyetlen hiba, és az egész lelassul, megáll. Folyton telefonálni, levelezni, érdeklődni időnként fárasztó. Még sem hagyhatod abba.

Rák

Kedves Rák! Végre itt az utolsó nap a hét munkanapjaiból. Szedd össze magad, maradjon meg a jó benyomás munkatársaidban. Ha lehet, időben végezd el a dolgod, mert nincs rosszabb, mint munkát hazavinni. Úgyis csak vasárnap állnál neki, hiszen az ember mindig annyi idő alatt készíti el, amit rábíznak, amennyi a rendelkezésére áll.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ez a nap akkor is elszalad, ha munkával töltöd, hiszen nyáron még a legszigorúbb főnök is lazít a kötőféken, az irodákban üres íróasztalok árválkodnak, és akit keresünk, az vagy szabadságát tölti, vagy már csak hétfőn lesz elérhető. Te se erőlködj, hacsak nem muszáj. Telefonálgass, szervezd meg inkább a hétvégét.

Szűz

Kedves Szűz! Hiába van rendben a szénád a munka terén, ha a szerelemben gondok vannak. Ez tönkretehet mindent. Képtelen vagy a munkádra koncentrálni, szétszórt, ideges vagy. Próbáld mérlegelni a dolog súlyosságát, és ha úgy látod, van még remény, kezdeményezd a találkozást! Ha túl sokáig húzod az időt, magadra haragítod a világot.

Mérleg

Kedves Mérleg! Itt az idő, hogy szabadságra menj. Ha még egy-két napig maradsz, nemcsak te, de környezeted is teljesen kikészül. Zsémbes, fáradt vagy, mindenért morogsz. Ahelyett, hogy igyekeznél leadni a munkát, ülsz rajta. Ezzel komoly fennakadást okozol. Ráadásul mikor kiderül, hol dőlt meg a dolog, megpróbálod másra hárítani.

Skorpió

Kedves Skorpió! Szokásos gátlásosságodat, félénkségedet sikerül háttérbe szorítanod, ha világos célt látsz magad előtt. Ha nekidurálod magad, nem lehet kétséges a siker, de legalábbis a részsiker. Ha ezt összeveted eddigi eredményeiddel, méltán lehetsz önmagaddal elégedett. A részsikerek máris azt tanúsítják, hogy jó úton haladsz.

Nyilas

Kedves Nyilas! A közeli napok eseményei elégedettséggel töltenek el, megsokszorozzák energiáidat. Azért feleslegesen ne buzogj, ne akard mindenáron a fontosságodat bizonyítani, mert ezzel csak nevetségessé válhatsz. Kirobbanó vitalitásodból tartogass az esti órákra is, mert egész banális körülmények között találkozhatsz valakivel.

Bak

Kedves Bak! Kitűnően éreznéd magad, ha ma növényekkel foglalkozhatnál. Törődj az otthonodban lévő virágokkal. Egy a lényeg: mindenképpen kerülj kapcsolatba a földdel, hogy szó szerint elemedben érezhesd magad. Megnyugvásra, gondolataidnak tisztázására, töprengésre, elmélázásra kitűnő alkalom lesz ez – és talán még valami másra is.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Közeleg a hétvége! A nyűgös feladatok ködbe vesznek, és a végtelen lehetőségeké lesz a tér. Nem ártana, ha rendkívüli felfedezéseidet aprópénzre váltanád. És az sem lenne baj, ha megbeszélnéd családoddal, partnereddel terveidet. Ha mindenről megfeledkezel, még a végtelen térben is határvillongásokra kell számítanod.

Halak

Kedves Halak! Kétséges, hogy ma fogsz meggazdagodni. A munkádból biztosan nem. Persze Fortuna kipécézhet magának… Semmi esetre se kezdj nagyobb dolgokba. A bankokat messziről kerüld el, ne írj alá hivatalos papírokat, ne köss adás-vételi szerződést. Mindezt a legkönnyebben úgy tudod betartani, ha már kora reggel elutazol pihenni.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL