FÉSZEK

Színpszichológia - Hogyan hat a szobád színe a hangulatodra?

Szerző:
Szabó Anna
A környezetedben lévő színek hatással vannak a hangulatodra, az érzelmeidre és a személyiségedre. Észrevetted valaha, hogyan képesek változni az érzelmeid, ha egy világoskék szobába vagy éppen egy sötétpiros színű szobába lépsz be? Minden egyes szoba pozitivitást, és összességében jó érzéseket sugározhat, ha olyan színűre van festve, mely egészséges reakciókat vált ki. 

 

Nyilvánvalóan mindenkinek meg van a maga személyisége és ízlése a dekoráláshoz. Mindnyájunkban van egy belső dekoratőr, számos ötlettel, amely néha nagyon vad, de nem számít. Válassz olyan színt, amire jólesik ránézni, és biztonságban érzed magad általa - nincsenek szabályok, csak útmutatók.

Ahhoz, hogy megértsd, mely színek mely helyiségre vannak jótékony hatással, először be kell azonosítani annak elsődleges funkcióját. Miután eldöntötted, hogy az adott szoba a pihenést, a szórakozást vagy más egyéb lehetőséget szolgálja, kiválaszthatod a színt, ami passzol a személyiségedhez, és megteremti azt a helyet, amire vágysz. Most megmutatjuk, hogy melyik helyiség mely színnel passzol, és azt is, hogy miért van ez így.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL