KÖZÉRZET

Csöpögtess ebből a szádba, és nyoma sem lesz a kínzó fogfájásnak

Szerző:
Szabó Anna
Bizonyára mindenki szenvedett más fogfájástól, ami általában akkor jelentkezik, amikor szabadságon van a fogorvos, vagy nyaralni megyünk, de az sem ritka, hogy megkeseríti az egész éjszakát, akadályozva ezzel a pihenést. Íme, egy természetes megoldás, ami azonnali megkönnyebbülést eredményez.

 

Mindössze 2 összetevőre lesz szükséged, méghozzá egy kis zúzott szegfűszegre és kókuszolajra. Mindkettőből tegyél fél teáskanállal egy csészébe, és keverd össze alaposan. Tegyél egy hangyányit ebből e keverékből közvetlenül a fájó fogra, és a környező ínyre, és hamarosan érezni fogod a megkönnyebbülést. Ismételd egészen addig, amíg nem jutsz el a fogorvoshoz, és amikor visszatér a fájdalom.

Miért hatásos?

A szegfűszegben van egy fontos vegyület, az eugenol, mely erős fájdalomcsillapító hatással bír. A kókuszolaj erőteljes antibakterális hatásával párosítva remek kombináció.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL