MÁGIA

Bűbáj a gazdagságért

Szerző:
Szabó Anna
Mielőtt hozzáfognánk, szögezzük le: a gazdagság nem azt jelenti, hogy annyi pénzünk van, amennyit el sem tudunk költeni, hanem olyan anyagi javakat foglal magába, melyekre szükségünk van ahhoz, hogy jól éljünk. Ne várjuk tehát, hogy fürödni fogunk a pénzben, mert az már kapzsiság.

Legjobb, ha a varázslatot csütörtöki napon végezzük. Fontos, hogy folyamatosan tartsuk szem előtt az elérni kívánt eredményt, és ne azon töprengjünk, furfangoskodjunk, vajon hogyan teljesül majd be a varázslat.


Hozzávalók

Zöld gyertya
Kis darab kenyér
Néhány csepp tej
1 teáskanálnyi cukor
Csészealj


A bűbáj

1. Gyújtsuk meg a gyertyát, és koncentráljunk a kívánságunkra. A fehér kenyérből csippentsünk le egy kis darabot, és babszem méretűre gyúrjuk össze az ujjainkkal. Annyi időre tegyük a tejbe, hogy megszívhassa magát, majd forgassuk meg a cukorban.

2. Szorítsuk a markunkba a kenyeret, hagyjuk, hogy megjelenjen lelki szemeink előtt az áhított eredményt, vagy az, ami azt szimbolizálja. Kezdjük el mondogatni az alábbi szavakat:


„Nap aranya, Hold ezüstje, bűbáj hatalma teljesedjen be.”


3. Amikor úgy érezzük, hogy a leghőbb kívánságunkat belekántáltuk a kenyérbe, a cukorba és a tejbe egyaránt, helyezzük a kenyérgalacsint a csészealjra.


4. Várjuk meg, hogy a gyertya leégjen. Ha biztonságban elaludt, akkor temessük el a galacsint a földbe – lehetőleg a saját kertünkben, vagy balkonládánkban, cserepünkben.






A cikk elkészítésében Ann-Marie Gallagher, Boszorkánybiblia című könyve nyújtott segítséget.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL