KÖZÉRZET

2 rendkívül fontos élelmiszer, mely a lelkedet is táplálja, nemcsak a testedet

Szerző:
Szabó Anna
Bizonyára te is fogyasztasz naponta mindenféle élelmiszert, hogy ne betegedj le, hogy visszanyerd az álomalakodat, sőt, időnként tisztító kúrát tartasz. De feltetted már valaha magadnak a kérdést, mit kellene fogyasztanod ahhoz, hogy meggyógyítsd a lelkedet? Lehet azt táplálni? Az ázsiaiak szerint igen.

 

Ahogy a testnek, úgy a léleknek is szüksége van táplálékra, táplálásra. A keleti kultúra szerint, a két szem között, a homlokban található tobozmirigy a lélek „agya”. Más néven a harmadik szem, mely képes meggyógyítani a lelkedet, ha aktiválod. Ez meditációval elérhető, és akiknek sikerül kapcsolatba lépni a harmadik szemével, az eléri a legmagasabb tudatosság szintjét, vagyis a legfelső lépcsőfokot.  Mutatjuk azokat az élelmiszereket, melyek a tobozmirigyet táplálják, és ha rendszeresen fogyasztod őket, akkor nagyon jól fogod érezni magad. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL