Halak - Szomorúság

 

A lap jelentése: Feldolgozatlan gondolatok megjelenése, dominánssá válása az életünkben. Passzív élethelyzetet mutat, melyből a magunkba vetett hit vezethet ki. Magányosságot, ingerszegény környezetet, befelé fordulást jelez, melyek meghozzák gyümölcsüket, és ébren tartják a reményt a helyzet megoldására.

Lényeg, ami lényeg, jól tudjuk, hogy nem ál tőled messze a melankólia, a depresszió, a negatív gondolkodás, a szomorúság. De mindez nem jelenti, hogy erre is lennél ítéltetve. Egyszerűen arról van szó, hogy nem igazán vagy e világi lény, úgy érzed, nem tartozol ide és ezért menekülsz az álmok világba, ami pont, amilyenre vágysz. Elképesztően és spirituális tekintetben is érzékeny vagy, szörnyen finom lélekkel megáldva. Egy valóságos empata vagy, aki mélyen átérezi a dolgok helyzetét és az emberek érzelmeit. Emiatt persze könnyen lehetsz szomorú, de nem szabad a sajátodnak nyilvánítod a világ érzéseit. És meg kell tanulnod felfedezni ugyanazt a szépséget, mesés, álomszerű, izgalmas, kalandos életet a világban, mint amit az álmaidban keresel.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL