Skorpió

 

A lap jelentése: A dolgok a lezárását, és egy másik síkra integrálódását jelzi. A halál kártya jelképezi az életünkben bekövetkező lezárásokat, változásokat, melyek során egy, már idejétmúlt dologtól, kapcsolattól megszabadulunk.

Nincs miért rosszul érezni magad, de bizony egy kicsit te magad vagy a Halál, ugyanis képes vagy egyszerre rombolni és építeni. Ha valaminek véget vetsz, nyomban a helyébe egy új életet ültetsz. Folyamatosan változol és körforgásban vagy, és pont olyan végeleges is tudsz lenni, mint a Halál. Sőt, képes vagy segíteni másoknak is az újjászületésben, ami ugye szintén a halál része. Ne feledd, hogy a pusztulás, a vég mindig az új életnek, az új lehetőségeknek ad teret. Továbbá tisztában vagy az idő múlásának fontosságával, ezért sose pazarolod azt, hanem igyekszel mindig mindent aktívan megélni és folyamatosan pörögni. Hiszen tudod, hogy a szellemi értékek az egyedüliek, melyek ténylegesen a mienk.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL