Mérleg - Örvendezés

 

A lap jelentése: Az ünnepek fontosságát hangsúlyozza ez a kártya; a hétköznapjainkat az ünnepek teszik színesebbé, boldogabbá. Ilyenkor a lélek muzsikál.

Imádsz örvendezni, szórakozni, nevetni és azt még jobban imádod, ha te magad lehetsz mások örömszerzője. Csak arra kell ügyelned, hogy ezt ne feledd és ne engedd, hogy a hétköznapok szürkesége elnyeljen. Tedd a hétköznapjaidat is színessé és örömtelivé. A boldogságod csak rajtad áll, és nem kell más, minthogy észrevedd hozzá a pozitív dolgokat. Ám ez a lap arra is figyelmeztet, hogy ne mindig csak másokkal és a munkáddal, hanem többet kellene önmagaddal is törődöd. Élvezd az életet, élj a pillanatnak. Mindeközben teremtsd meg a mindennapokban a vágyott idillikus lelkiállapotot, harmonikus környezetet, jó társaságot, szórakozási lehetőséget. De persze a szórakozást se vidd túlzásba.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL