Oroszlán - Pénz

 

A lap jelentése: Pénz, anyagi javulás, a meglévő lehetőségek kiaknázása. Vagyon, gazdagság, termelékenység, anyagi gyarapodás, banki ügyletek, hitelek, kereskedelem, szolgáltatások, olyan pénzforrások megjelenése, melyek eddig ismeretlenek voltak számunkra. Ajándékok, a szeretet alsóbbrendű aspektusa, életenergia, mozgatóerő, értékmérő.

Ugye mondani sem kell, hogy nálad a pénz, az anyagiak, a karrier, a luxus, az egzisztencia kiemelkedő helyet foglal el az életedben. És természetesen nem csaj ragaszkodj hozzájuk, de mindent meg is teszel értük. Az első és legfontosabb te vagy, emiatt igen, veszélyesen nagy lehet az egód, illetve lenézhetsz másokat. De mikor sok van, nagylelkű vagy és szívesen adsz belőle másoknak, vagy leped meg őket ajándékokkal, mert amúgy valóban aranyból van a szíved és szívesen segítesz. De mindig sokra viszed az életedben, hiszen hatalmas az akaraterőd és a kitartásod vágyaid iránt.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL