DIVAT

Sztárkedvencek

Szerző:
Szabó Anna
Mindenki ragaszkodik valamihez, főleg az öltözködésben. Egy különleges stílusú táska, egy klasszikus napszemüveg, vagy egy izgalmas fülbevaló könnyen hozzánőhet még a legnagyobb készletekkel rendelkező sztárokhoz is!

Katie Holmes Giorgio Armanira esküszik. Nem is csoda, hiszen ez a rendkívül elegáns mégis vagány napszemüveg könnyen válhatna bármelyikünk kedvencévé.



Claire Danes mindig Valentino táskával nyomul, akár egy laza rövid gatyával, akár egy csinos kis feketében jár-kel.


Heidi Klum és az ő -ha nem is egyetlen – de igen kedvelt Boktier válltáskája. Ezt bizony szívesen viselném én is virággal, vagy anélkül.


Ha extrém, vagy feltűnő, akkor Cameron Diaz választása a nyerő. Ez a különös kakadusárga Marni darab a legnagyobb tömegben is azonnal feltűnik. Igaz, ami igaz nyáron jobban mutat...


Kate Hudson nem csak Cole Haan táskáját imádja, de tény, hogy egész úton ez a darab lógott a válláról míg párizsi shoppingoló útját rótta.


Bár fogalmunk sincs miért ragaszkodik ennyire épp ehhez a kissé idétlen piros keretes Ray Ban-napszemüveghez, Sienna Miller láthatóan jól érzi magát benne, akárcsak Hayden Panettiere is, aki egy trendi Urban-t választott inkább kedvenc nyaklánca mellé.



Hilary Duff Rebecca Minkoff táskáját viseli előszeretettel. Nekünk kékben még jobban tetszik, de Hilary választását is nagyra értékeljük.

Tom Ford napszemüvege mögé nem más csodás kék szempárja bújik el, mint a természetes szépségéről híres Jennifer Aniston.


Jessica Simpson kedvencét a vállán átvetve szereti hordani. Sportos baseball sapkájához remekül passzol a Blur Mail bőrtáska.



És már megint Hilary Duff! Az arany bambusz fülbevaló roppant csinos viselet, nem hiába hordja olyan gyakran hétköznap, vagy az est fényeiben is.



Nem vitás, hogy melyik ruha Mischa Barton kedvence. Hűvösebb napokon kiskabáttal és zárt cipővel, a perzselő napsütésben pedig futkosós szandival és izgalmas lógós fülbevalóval viseli a Missoni ruhát. Egy királykék övvel, vagy egy csoki barnával talán még jobban feldobhatta volna, vastag harisnyával és térdig érő csizmával pedig akár télen is hordhatná...



Tom Fordot nagyon sok sztár szereti, Kate Hudson szemüvegét sokan hordják előszeretettel, kitűnő lencséje nagyszerűen óvja az érzékeny kék szembogarakat.



Végre nem csak táskák és szemüvegek! Naomi Watts kedvence ez az Asics sportcipő, ami különösen kényelmes viselet lehetett a nagy pocakkal rohangáló kismamának.


És ha cipők, akkor íme egy tuti választás: Cameron Diaz és az ő egyetlen (vagy talán mégsem) karamell színben pompázó Loeffler Randall csizmája.


A divatmajomként elhíresült Victoria Beckham, akit ugyan a hozzáértő diktátorok mégsem neveznek jó ízlésű sztárnak, néha-néha ügyesen beletrafál egy-két szemet gyönyörködtető modellbe. A Leather Corset öv nagyon feltűnő, nagyon elegáns, de főleg olyan karcsú derékon mutat jól mint a csont sovány Victoriáé.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL