SZÉPSÉG

Tudd meg, miből áll egy magabiztos nő kelléktára!

Szerző:
Szabó Anna
Az igazi szépség belülről fakad – szól a mondás. Ez így is van, hiszen a valódi szépség akkor látszik a leginkább, ha belülről fakad, jól érezzük magunkat a saját bőrünkben. Bármennyire is furcsa, a bennünk lévő magabiztos Nőt sok esetben erősíthetjük néhány olyan klasszikus kiegészítő segítségével, melyek évszázadok óta a nőiességet szimbolizálják.

 

Bármennyire is meg vagyunk elégedve önmagunkkal, eljárunk edzeni, kozmetikushoz, élhetünk boldog párkapcsolatban vagy élvezhetjük a szabad szingliséget – minden nő életében vannak olyan napok, amikor szükségünk lehet egy kis extrára, amivel előcsalogathatjuk a bennünk rejlő dívát.

„Adj a nőnek egy megfelelő cipőt és ő meghódítja a világot” – így szól Marilyn Monroe híres mondása is. Nem véletlen, hiszen igenis vannak olyan kiegészítők, melyek viselésével erősebbnek, szebbnek és legfőképp nőiesebbnek érezzük magunkat. Legyen az egy szép magas sarkú vagy egy piros rúzs.

Az AVON szakemberei összegyűjtötték, hogy melyek azok a klasszikus kiegészítők, amelyek már évszázadok óta a nőiességet szimbolizálják, és amelyeket nem csupán a férfiak miatt viselünk, hanem azért, mert mágikus energiát kölcsönöznek számunkra.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL