MÁGIA

Legyen meg a te akaratod! - Idézd meg a földelementálokat, hogy teljesítsék a vágyaidat

Szerző:
Szabó Anna
Hívd bátran segítségül a földelementálokat, vagyis a gnómokat, akik a leggazdagabb szellemek, és akik ha megkedvelnek téged, bármit megadnak. Főleg anyagi jellegű segítséget nyújthatnak, de bármi másban is szívesen és persze hatásosan közreműködnek. Bízd rájuk magadat és nem bánod meg!

A gnómok olyan lények, akik a Föld elemével állnak kapcsolatban. Vibráló sebességgel rendelkeznek, ez teszi őket láthatatlanná az emberek számára, de elég az alacsonyabb rezgés is nekik, hogy hassanak vele. Akcióik visszatükröződnek az ásványi üledékek viselkedésében, a szikla eróziójában és a kristály vagy más geológiai képződmény alakjában. 

A gnómok az ősi legendákban a titkos kincsek őrzői, akik mély és rejtett barlangokban élnek a föld alatt. Az agg bölcsek úgy tanították, hogy a gnómok természetük szerint nem hajlamosak arra, hogy segítsék az embereket, de ha egy személy megnyeri bizalmukat, értékes barátoknak bizonyulnak. Viszont, mint minden elementálnál, veszélyes becsapni őket, vagy rossz célra felhasználni segítségüket. Az elementálok a nő és a férfi egyéni természetén keresztül dolgozik és befolyással tud lenni az emberi elmére. A gnómok képesek szomorúságot, melankóliát, kétségbeesést hozni. Ellentétjét is, képesek magabiztosságot, állhatatosságot és kitartást adni. 



A gnómokon királyuk, Gob uralkodik. Követőit Goblinoknak hívják, ahogy a történetek mesélik. Az embernek többnyire kicsi törpeszerű kreatúraként jelennek meg. 

A gnómok a leggazdagabbak az elementálok közül. Üregekben, bányákban, barlangokban élnek. Ők a leghasonlóbbak személyiségben, mind jó és rossz pontban, de ők különösen áldozatul esnek az emberi természet minden gyengepontjának. Hívhatók, ha segítség kell anyagi dolgokban, stabilitásban és növekedésben. 

Kellékek

8 barna színű gyertya

Fahéj, babér, szantál füstölőkeverék

tej

méz

A varázslat menete

A kívánságodhoz leginkább illő napon, menj ki a természetbe vagy éppen a kertedbe, hogy kapcsolatot létesíthess a földdel. Ha erre nincs lehetőséged, akkor rakj az oltárodra egy kis tál földet.

Gyújtsd meg a gyertyákat és a füstölőt. Térdelj le a tedd a kezeidet a földre. Érezd a hűvös, élettel teli gazdag földet. Szívd magadba az energiáját, képzeld el, hogy eggyé válsz vele. Vizualizáld, hogy beborítja a testedet a föld, életerős és gazdag leszel, tele vitalitással. Érezd azt, amit a föld. Amikor úgy érzed ez meg van, mond hangosan az igét:

"Az északi irány és a Gnómok
Földalatti Birodalmának
Hatalmas Urai.
Ébresztelek, szólítalak és
megidézlek benneteket,
teljesítsétek kérésemet, és
kísérjétek figyelemmel
rítusomat."

Ezután csókold meg a földet és mond el a kívánságodat a földelementáloknak. Amint ez megtörtént áss egy kis gödröt (vagy a tál a földbe) és önts bele egy kis mézet és tejet, ajándékba a földszellemeinek. Utána így folytasd:

„Lássátok lelkemet, hogy hitemet lelem bennetek,

Fogadjátok el kérlek ajándékomat és legyetek hozzám kegyesek,

Teljesítsétek mielőbb kérésemet,

Ó hatalmas Föld szellemei, akiken a világ áll,

És akik nélkül nincs élet,

Adjatok életet az én vágyamnak is,

Teremtsétek meg a semmiből és a fölből!”

Ezután feküdj le a földre (vagy a padlóra) és érezd, ahogy a gnómok megáldanak, átadják erejüket és működésbe lép a varázslatod. Lásd magad előtt, amint teljesülni fog és mondj közben hálát nekik.

Érdemes beszerezni gnóm figurákat, tárgyakat, amivel erősítheted velük a kapcsolatot és ezáltal az ő erejüket feletted és a vágyad iránt.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL