ANGYALISKOLA

Angyalok és észlelés

Szerző:
Szabó Anna
Ha rendszeresen kapcsolatba lépsz az őrangyaloddal, észre fogod venni, hogy egyszer csak megváltozik az életfelfogásod. Rá fogsz jönni, hogy a siker érdekében át kell gondolnod lépéseidet, melyet a megoldás érdekében teszel. Ehhez adunk most segítséget…
Hadd kezdjem egyből egy érdekes történettel, amely a legjobb barátnőmmel esett meg. Egy komoly cégnél dolgozott, a legnagyobb főnök titkárnőjeként. Ő ugyanúgy tudta, ahogy az összes munkatárs, hogy a főnöknek egy komoly rigolyája van: tilos azzal a felkiáltással belépni hozzá, hogy „problémám van”, vagy „gondom van”. Ezeket a kifejezéseket egyenesen gyűlölte. Helyettük csakis a következőket lehetett mondani: „van egy helyzet, ami megoldásra vár”, vagy „van egy helyzet, amelyet kezelni kell”. Egy idő után a barátnőm és egyben a munkatársai is rájöttek, hogyha így közelítenek meg „problémákat”, akkor azok szinte maguktól is megoldódnak. Röviden vázolták a helyzetet, és javasolták a lehetséges megoldásokat.


Tanulság

Először a helyzetet kell átgondolni, és csak az után lehet eldönteni, hogy problémás, vagy sem. Ezenkívül mérlegelni kell létrejöttének minden lehetséges okát. Hidd el, ha így teszel, akkor világosabban át tudod gondolni lépéseidet, amelyeket a megoldás érdekében tehetsz majd.


Az angyalok ugyanígy nézik a mi élményeinket

Amikor őrangyalodat tájékoztatod a téged ért nehézségekről, gondokról, akkor igenis helyzetként kell gondolnod az adott eseményre, nem pedig problémaként. Ha ugyanis problémaként kezelsz valamit, akkor az azt jelenti, te már magadban eldöntötted, hogy az egy rossz dolog. Pedig lehet, hogy egyszerűen egy olyan helyzetről van szó, amelynek azért kellett megtörténnie, hogy tanulj belőle, vagy segítse más, kedvező történések alakulását. Tisztában vagyok vele, hogy érzelmileg nagyon nehéz kezelni őket, de az esetek döntő többségében kiderül, hogy a problémák mindössze álruhába bújt ajándékok.


A helyes cselekvés – ne ess pánikba

Ha történik veled valami, amit először nem tudsz kezelni, állj meg, és kérdezd meg: „Miért pont most történt ez a dolog az életemben? Milyen tapasztalatokat kíván adni nekem?”. Meg kell tanulnod: nem szabad pánikba esni. A pánik, a félelem, a szorongás ugyanis akadályoz az ésszerű gondolkodásban, a helyes cselekvésben. Természetesen nemcsak a nehézségeket kell így kezelni, hanem a kedvező időszakokat is. Például megeshet, hogy találkozol egy régi iskolatársaddal, és együtt töltötök egy szép délutánt. Merd megkérdezni őrangyalodtól, hogy miért pont most lépett be újra életedbe az illető? Mit kell tanulnod ebből az eseményből? A választ nem biztos, hogy azonnal megkapod. De biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül helyére kerülnek a dolgok, és mindent tisztán fogsz látni.



A szeretet fontossága

Nagyon sok ember vesz körül, így nagyon sok véleményt hallottam már életemben a szeretetről. Szerény elképzelésem szerint a szeretet maga az odaadás, az önzetlenség, a másik iránt érzett tisztelet, és gondoskodás. De sokakat például a szeretet is a pénzhez köt, vagy nem tudják elválasztani a szexet a szeretettől. Van aztán olyan is, aki szemében a szeretet egyenlő a biztonsággal. A fenti példa azt mutatja, hogy minden ember más és más szempontok alapján ítéli meg szeretetet, másként érzékeli azt is, hogy honnan árad felé a szeretet, és ezért valószínűleg másként is kell feléjük kimutatni azt.



Nagytakarítás az elmében

Bármit is teszel, az első és legfontosabb, hogy tisztában légy saját érzéseid fontosságával. Tedd fel magadnak az alábbi kérdéseket:

- Mire van szükséged ahhoz, hogy biztosan tudd, szeretet vesz körül, szeretnek téged?
- Mire van szükséged ahhoz, hogy biztonságban érezd magad?
- Hogyan állsz a pénzhez?
- Hogyan állsz a sikerhez?
- Hogyan állsz a barátsághoz?
- Mi a fontosabb számodra: a minőség, vagy a mennyiség?

Ha alaposan végiggondolod a fentieket, bizony megeshet, hogy szeretnéd megváltoztatni a gondolkodásodat bizonyos kérdésekben. Kérd tehát az őrangyalodat, hogy segítsen neked ebben. Segítsen érzelmi észleléseidet a megfelelő irányba terelni. Segíteni fog, hogy nagytakarítást végezz elmédben, csupán kérned kell!



A cikk elkészítésében Silver Ravenwolf: Angyalmágia című könyve nyújtott segítséget!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL