FÉSZEK

Újjászületés a lakásban

Szerző:
Szabó Anna
Idén nagyon divatossá váltak a vagány bútorkülönlegességek. Készülj a tavaszi hangulatra modern, fiatalos lakberendezési tárgyakkal és tudd meg, hogy melyik stílusba tartozol. Jó szórakozást!

Bájos leányszoba stílus

Az évszaknak és a legújabb trendnek megfelelő színű bútorokat válogattunk neked. Romantikus rózsaszín és baba kék képekkel díszítheted hálószobád falát. Ikeás állólámpával gyújthatsz fényt az éjszakában, miközben pihe-puha báránybőr szőnyegen olvasgathatsz egy finom meleg tea kíséretében.


Várd a barátnőidet virágos, csajos gyertyákkal. A meghitt borozgatós esték elmaradhatatlan kelléke.


Ebben a ládikában a múlt csodálatos emlékei bujkálhatnak. Szerencsét hozó ajándékok, gyermekkori játékok, családi fényképek, maga az élet.


Az elegáns ügyvédnő stílus

Elegancia mesterfokon. Bőr fotel a legújabb divat szerint. Görög szobrok a tiszta fehér polcokon. A tudás, a határozottság sugárzik minden egyes tárgyról. Természetesen a balkáni hangulatot idéző növényeket sem hagyhatjuk ki a mesés repertoárból.


A végzet asszonya stílus

Teljes férfimentes övezet, ugyanakkor sosem halványuló, égető szenvedély. Ez a szoba arról árulkodik, hogy a benne lakó hölgynek nincs szüksége segítségre, gondoskodásra. Nemcsak megáll a saját lábán, hanem egyenesen mindenben csak magára számíthat, és szinte lubickol a sikerben az élet minden területén. Férfi kizárólag akkor hagyja el otthona küszöbét, ha ő úgy akarja. Sosem hagyná, hogy átjáróházzá változzon féltett kis birodalma, amiért keményen megküzdött.


A kosztümös stílust kedvelők számára

A pompázatos barokk bútorok között úgy érezheted magad, mint Marie Antoinette. Heveredj le a kanapéra és hunyd le a szemed. Rögvest a francia udvarban találod magad. Mesébe illő kiegészítőkkel fokozhatod a nagyszerű élményt. A fekete színű tárgyak minden nap fejedelmi hangulatot teremtenek. Már csak egy mindent elsöprő állófogadás hiányzik, amellyel megkoronázhatod ezt a hihetetlenül mutatós kompozíciót.


Mediterrán szieszta

Pisztácia zöld és nyers fa bútorok letisztult egyszerű stílust mutatnak. Megfontolt, érett gondolkodásra vall minden egyes kiegészítő. A kislányos stílust kedvelő évek után következő mediterrán, pezsgő hangulat a gyors stílusváltást jellemzi. Egy egészen új, jobb élet kezdetét, amely tele van örök, mindent elsöprő élményekkel, tudással és aranyat érő tapasztalatokkal.



Képek: polyvore.com

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL