DIVAT

Tavaszi kifutók

Szerző:
Szabó Anna
Gondolom nem vagyok egyedül a nagy kérdéssel: mikor lesz már végre jó idő és tehetem a télikabátot a szekrény legmélyére? Amíg elérkezik az igazi kikelet, vágyakozzunk együtt és találjuk ki mit viselünk majd a virágillatú napsütésben!
Lássuk hát mit kínálnak a világ legnagyobb kifutói!

Virágba borulva

A közelgő virágzás elmaradhatatlanul megigézte a szakma óriásait. A hetvenes-nyolcvanas évek lenge muszlinjai, selymei alig várják, hogy lágy meleg szellő megringassa őket. A pompázatos színek vad orgiája bujaságra csábít. A pink, rózsaszín, kék, zöld, sárga, narancs, piros színek fognak dominálni idén is, ahogy az várható volt, most sem hozott ránk szégyent a szivárvány meleg és üdítő színcsokra.

Lágy vonalak, pasztell színek

A tarkabarka tavasz mellett természetesen megmarad a finom elegancia is. A fehér, beige, homok szürke, babarózsaszín, hűvös kék, vanília, barna, sárga, fekete színekben kreált darabok mellé arany kiegészítőket, vastag öveket, hosszú szabású kabátokat ajánlunk.

Kék, mint az ég!

Az égszínkék és a türkiz árnyalatai, a klasszikus élénk színű farmer óriási sláger lesz az idén. Dolce&Gabbana miláni bemutatóján csak úgy szikrázott ez a szín.

Kockásan, csíkosan

A "taxi-szaxi" design most újra divatba jött, akár csíkos, akár skót kockás, a lényeg, hogy lehetőleg feltűnő legyen!

Extrém formák, izgalmas ötletek

A farsangra való tekintettel akár kalóznak vagy indiánnak is öltözhetünk, gondolta Gaultier amikor megálmodta a párizsi divatshow kollekciójának darabjait. Balenciaga kerekded kaucsuk babává öltöztetne minket, Anna Sui pedig egyfajta japán pop-emo fílinggel vegyítette a nyolcvanas évekre jellemző mintákat, és izgalmasan párosította a nőiességet a gyermeki énnel.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL