Napi horoszkóp - 2016-06-11

Kos

Kedves Kos! Nagyon készültél erre a napra, és derült égből villámcsapásként ér partnered kilengése. Ámbár az sincs kirázva, hogy az állítás valótlan, bizalmad mégis meginog. Könnyen befolyásolható vagy, ezúttal is bedőlsz a híreszteléseknek. Győződj meg az állítás valódiságáról, mi sem egyszerűbb ennél. Kérdezd az érintettet.

Bika

Kedves Bika! Szűknek érzed a lakást, most nagyobb élettérre van szükséged. A mozdulataid is szélesebbek a kelleténél. Itt is, ott is leversz, magaddal rántasz ezt-azt. Csak akkor csillapodsz, amikor végre kijutsz a négy fal közül. Frissességed a többiekre is átragad. Olyan benyomást keltetek így, mint egy gyorsított felvétel.

Ikrek

Kedves Ikrek! Igaz ugyan, hogy mindenki hirtelen haragú emberként ismer, de néha kifejezetten előnyös volna a számodra, ha a kialakult képet legalább részben megváltoztatnád. Ettől még nem fogod elveszíteni tekintélyedet, és önbecsülésedet, sőt valószínűleg sokkal jobban tisztelnek majd, mint azelőtt. Érdemes lenne kipróbálni.

Rák

Kedves Rák! Keresd a szolid szórakozási alkalmakat. Kicsit furcsa szombat a mai, melyet akkor tölthetsz szórakoztatóan, kellemesen, ha megbízható, talán kissé öregesnek tetsző lehetőségek után nézel. Egy régi, de nem biztos, hogy túlságosan izgalmas barátban több örömet találsz, semmint gondolnád. Nem kell mindig villognod.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ma sem ülsz otthon, mozgásra vágysz. Örökké mehetnéked van. Ehhez találsz is társakat, hisz szívesen szegődnek melléd kevésbé szerencsések, akik az Oroszlán fényében találnak menedéket. A családi köteléket ilyenkor aranyketrecnek érzed, de társad hamar belátja, hogy vagy megszökik, vagy megszokja kimaradásaidat.

Szűz

Kedves Szűz! Nem elég, hogy valami nyomja a szívedet, és ettől a rossz érzéstől képtelen vagy szabadulni, sorozatos kudarcélmények is érnek a nap folyamán. Semmi sem úgy sikerül, ahogy tervezed. Nincs szükséged több kellemetlen pillanatra, hagyd, hogy a sors irányítsa e napot. Így csak meglepetések érhetnek, de nem kudarcok.

Mérleg

Kedves Mérleg! Bolhából elefántot csinálsz, és ez tönkreteszi egész napodat. Még az sem oldja a feszültséget, hogy barátaid váratlanul sokat ígérő programra invitálnak. Sőt! Máskor mindig nagyon örültél jelentkezésüknek, most pedig olyan elutasító vagy, hogy nem csoda, ha végül még őket is magadra haragítod. Ez nem a te napod.

Skorpió

Kedves Skorpió! Meg kellene már szabadulnod az unalmas társaságtól. A régi kötődésekkel nincs mit kezdened, de ha kimozdulsz eddig megszokott köreidből, egészen más élményekben lesz részed. Le kell győznöd lustaságodat ahhoz, hogy szellemileg is felfrissülj. Erre nincs nagyszerűbb mód, mint az, ha gyorsan elutazol nyaralni.

Nyilas

Kedves Nyilas! A meleg elől jó lenne strandra menekülni, de előbb túl kell lenned egy-két kellemetlen kötelességen, amit hét közben félretettél, de most már halaszthatatlan. Végy egy nagy lélegzetet, és menni fog, mint a karikacsapás. Ha mindent elintéztél, még mindig nem késő, hogy víz mellett töltsd a nap hátralévő részét.

Bak

Kedves Bak! A családban egy idősebb hölgy kicsit több odafigyelést igényel. Noha igyekszik palástolni megmutatkozó tüneteit, egészen nem tudja elrejteni betegségét. Azért, mert ő legyint rá, te ne ess ebbe a hibába. Közvetlen közeledben valaki házasságkötésre készül. Ez nem csak anyagi, de érzelmi terhet is jelenthet neked.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Fárasztó is, hosszú is, forró is volt a hét. Legszívesebben ágyban töltenéd a napot. Ha azonban erőt bírsz venni magadon, és belefogsz valami ház körüli teendő elvégzésébe, avagy csak kezedbe veszel egy könyvet, hamarosan jobb kedvre derülsz, magadra találsz. Estére pedig már kimondottan jól fogod érezni magad.

Halak

Kedves Halak! Küzdelmes napod lesz. A két fél nagyjából egyenlő kilátásokkal száll harcba. Az esélyegyenlőség biztosított. Kellő elszántságban sincs hiány, hiszen mindkettő meg van győződve arról, hogy az igazság kizárólag az ő oldalán áll. A békítő tárgyalások eredménytelenül végződnek. Légy kíméletes, saját magaddal tusakodsz.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL