MÁGIA

Csak kérned kell és megadatik! - A levegőelementálok készen állnak arra, hogy megsegítsenek!

Szerző:
Szabó Anna
Bármilyen kérésed van vagy legyen szükséged segítségre, fordulj bátran a levegőelementálokhoz, vagyis a szilfekhez. Már csak azért is, mert úgy hírlik, ők a legerősebbek az elementálok közül, tehát könnyűszerrel megadhatják neked a vágyad tárgyat. Ezzel a könnyű kis mágiával el is éred őket!

A szilfek mindenütt megtalálhatóak a levegőben. Csoportosulásuk különösen a szélben, viharban, felhőkben vehetőek észre. Nem csak magáért a levegő tisztaságáért felelősek, hanem részt vesznek a növényzet növekedésében és minden olyan területet megtámogatnak, ahol levegőre van szükség. Tehát létezésük kétségkívül elengedhetetlen akárcsak a többi elementálé.

Úgy hírlik, hogy az elementálok közt a szilfeknek van a legmagasabb rezgésük, így képesek tetszés szerint átutazni a dimenziókon.

Ezeknek a levegő szellemeknek az uralkodója Paralda. Bár a levegő teremtményei, sok esetben a szilfek a magas hegyek tetején laknak. Számos legenda szól arról, hogy az emberhez a barlangokon keresztül beszélnek és az ősi orákulumok hangjai ők.

Továbbá a szilfek kapcsolatban állnak az emberi elme aktivitásaival. Befolyással lehetnek ránk, inspirálhatnak, éppen ezért gyakran gyülekeznek a művészek körül. Általában az embereknek klasszikus tündér képében jelennek meg. Mindemellett aktívak, okosak, intelligensek, gyors mozgásúak és bőbeszédűek. Általában zárkózottak és elkülönültek ének. Alapvetően bármiben kérheted a segítségüket, de különösen jól értenek az inspiráláshoz, az alkotói folyamat megtámogatásához, és mindenhez, ami kapcsolatban áll az elmével.

Kellékek

Tömjén füstölő

6 darab kék gyertya

Kis cetli

Tűzálló edény

A varázslat menete

Ezt a varázslatot a szabadban kell végezned, mindegy, hogy milyen napszakban, de érdemes a kérésednek megfelelő napon végezni. Gyújtsd meg a gyertyákat kör alakban és tedd középre a füstölőt. Helyezkedj el kényelmesen. Koncentrálj a kérésedre, kicsit meditálj rá. Fokozd fel a vágyat magadban. Írd le kérésedet egy kis cetlire. Majd állj fel, fordulj kelet felé, emeld fel a kezeidet és mond:

"A keleti irány és a
Szilfek Égi Birodalmának
Hatalmas Urai.
Ébresztelek, szólítalak és
megidézlek benneteket,
hogy teljesítsétek kérésemet!"

Érezd, ahogy könnyű lesz a tested és vizualizáld, hogy eggyé válasz a levegővel, mintha magad is levegő volnál. Válj eggyé a semmivel, engedj el minden más gondolatot. Te is levegő vagy, egy szilf vagy.
Ekkor mond el a kérésedet a saját szavaid alapján. Majd így folytasd:

„Hatalmas Égi királyok és királynők,
hallottátok kérésemet,
most pedig elégetem a tűzzel,
de a szél szellemei legyenek azok,
akik magukkal viszik beteljesíteni,
és ők is hozzák vissza nekem már beteljesülve,
én pedig meghajolok a mennyei szilfek előtt."

Égesd el a cetlit néhány hajszáladdal együtt. Utána emeld fel és koncentrálj arra, hogy a szél szellemek elviszik, és hamarosan beteljesül. Ha a maga a szél nem fújná el, akkor segíts rá. Végül hajolj meg.

Ezután ajándékod meg a levegő szellemeit a segítségért, bármilyen étellel, itallal.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL