KÖZÉRZET

Levert, fáradt, depressziós vagy? - Távolítsd el a nehézfémeket a szervezetedből!

Szerző:
Szabó Anna
Bátran kijelenthetjük, hogy a koriander az egyik leghatékonyabb fűszer, mely gyengéden távolítja el a szervezetből a nehézfémeket és más toxikus szennyeződéseket. Az orvosok szerint a nehézfémek jelenléte súlyos egészségügyi problémákhoz vezet, mint a rák, a szívbetegség, az agyi károsodás, a vese- és tüdőbetegség. Tisztítsd meg a testedet!

 

Ez a szuper, egészséges fűszernövény telis tele van egészséges tápanyagokkal és ásványi anyagokkal, mint amilyen például a kálium, a kalcium, a mangán, a vas és a magnézium. Ráadásul nagy mennyiségben tartalmaz K-vitamint, és bizonyítottan gombaellenes és gyulladás gátló hatása van.

Így használd a koriandert

Ez a recept rendkívül egyszerű, és gyorsan elkészíthető. Szükséged lesz 1 csomag vágott korianderre, 1 dl frissen facsart almalére, 1 dl vízre, és 1 teáskanál búzafű porra. Keverd össze a hozzávalókat egy turmixgépben, majd élvezd az ízeket. Meg fogsz lepődni az eredményen, ugyanis 1 hónap múlva sokkal jobb lesz a kedved és energikusabb leszel.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL