EZOTÉRIA

Mivel veheted kezedbe a Sorsodat? - Cerridwen üstjében van a válasz!

Szerző:
Szabó Anna
Cerridwen a Nagy Anya, a kelta holdistennő, a gabona és a természet úrnője. Cerridwen üstje egy olyan bájitalt tartalmaz, ami hat növényből készül az ihletért és a tudásért. Ez a felettébb hatalmas és mágikus üst most elárulja neked, mivel veheted a kezedbe a Sorsodat, mit kell tenned ahhoz, hogy életed jobb irányt vegyen, és kedved szerint alakuljon!

 

A legenda szerint Cerridwen Afagddunak, a világ legrútabb emberének volt az anyja. Bájitalával először fia küllemét és hiányosságait kívánta ellensúlyozni, hogy bölcs, nagy tiszteletnek örvendő embert faragjon belőle, ezért egy évig és egy napig kevergette a tudás üstjét. Másik fiát, Gwion Bach-t pedig odaállította az üsthöz, hogy figyelje. Amikor véletlenül a főzet három megmaradt cseppje a fiú ujjára esett, és ő meggondolatlanul megnyalogatta megégett bőrét, az anya őrjöngő dühében eltette a fiát láb alól, aki később Taliesin, a bárd és mágus alakjában született újjá.

Most pedig eljött az idő, hogy Cerridwen üstje elárulja neked, mivel veheted a kezedbe a Sorsod alakulását, mit kell érten tenned! Húzz egy lapot és megtudod!  

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL