MÁGIA

Varázslat a magány ellen

Szerző:
Szabó Anna
A magány, a társtalanság borzasztó állapot. Van, aki titkolja, van, aki egész jól viseli. Egy biztos, senki sem kedveli. Ha el akarod kerülni, folyamodj egy kis boszorkánysághoz. Jobb lesz a kedved is, és segítesz a problémádon is.
A varázslathoz semmi másra nem lesz szükséged, mint 3 db különböző színű zsinórra vagy fonalra. Legyen például a piros, a sárga, és a kék. (A színeket te választhatod meg, ízlésed szerint, vagy aszerint, mit találsz otthon.)



A varázslat menete

Fond össze jó szorosan a három szálat. Ha ez meg van, akkor készíts egy jó erős csomót a fonat egyik végére. Közben végig gondolj arra, milyen jó lenne, ha lenne egy társad, akivel megoszthatnád mindennapjaidat, és arra, hogy mennyire hiányzik a szerelem. Köss újabb csomókat a fonatra, egészen addig, amíg hét darab nem ékeskedik rajta.

Ha elkészültél, mindig hordd magadnál ezt a kis fonott „karkötőt”. Felrakhatod a csuklódra, a bokádra, de az is elég, ha a zsebedben, vagy a táskádban lapul. Egészen addig kell viselned, amíg meg nem találod életed párját. Ha meglelted a megfelelő személyt, akkor égesd el, és a hamut szórd folyóvízbe.

Miután ilyen formán leküzdötted hiánybetegségedet, élvezd az életet, élvezd a társadat. No meg az együtt töltött órákat!

Sok boldogságot kívánunk!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL