FOGYÓKÚRA

Idd 7 napig, és centikkel lesz karcsúbb a derekad

Szerző:
Szabó Anna
Mutatunk egy különleges teát, melyhez mindössze 3 hozzávalóra lesz szükséged, de jelentősen felgyorsíthatod a fogyás folyamatát. Ez a házi tea rendkívül hatékony, és nagyon sokan fogyasztották már. Biztos lehetsz benne, hogy meg fogsz lepődni az eredményen.

 

Ez a 3 hozzávaló minden bizonnyal a te konyhádban is fellelhető, ráadásul 15 perc alatt elkészítheted ezt a varázsteát. Először is forralj fel 800 ml vizet, majd vedd le a tűzről, adj hozzá 1 evőkanál fahéjat, 3 babérlevelet, 1 evőkanál zöldteát, és fedd le. Hagyd állni 15 percig, majd szűrd le.

Így alkalmazd

Fontos, hogy az első pohárral minden nap éhgyomorra fogyaszd el. A másodikat idd meg reggeli után, vagy ebéd előtt, a harmadikat pedig lefekvés előtt. Meglátod, hogy pont a kritikus területeken nyújt segítséget abban, hogy elégjen a zsír, mint például a comb, a has, vagy a fenék. Ha 1 hétig fogyasztod a teát, akár 8 cm-rel is kisebb lehetsz.

+ 1 tonik

Még nem végeztünk, ugyanis van egy csodatonik is a tarsolyunkban, amely szintén felgyorsítja a fogyás folyamatát, és szintén egyszerűen, gyorsan elkészíthető. A fogyáson kívül még más áldásos hatása is van, ezért bátran fogyaszd, ha rossz a közérzeted, fázol, influenzás vagy, stb.

Hozzávalók

- 1 filter zöldtea
- 1/4 teáskanál kurkuma
- 1/4 teáskanál fahéj
- ¼ teáskanál cayenne bors
- 8 dl tisztított víz

Elkészítés

Tedd az összes hozzávalót egy edénybe, és önts rá 8 dl forró vizet. Hagyd állni 15 percig, majd távolítsd el a teafiltert, és alaposan keverd össze a folyadékot. Ezzel a tonikkal fokozhatod az anyagcserédet, így még gyorsabb lesz a fogyás. A hatást fokozhatod még egy ginseng és gyömbér gyökérrel – ezáltal megtisztítod a szervezetedet az összes káros méreganyagtól, és frissnek, energiával telinek fogod érezni magad.

fogyókúra diéta súlycsökkentés zsírégetés
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL