DIVAT

Öltözz szexisen Farsangra!

Szerző:
Szabó Anna
Te mi leszel Farsangon? Én? Miért ne vághatnád rá rögtön: Marilyn Monroe! Idén tedd félre a szokásos takarítónő jelmezedet. Öltözz szexistennőnek, és légy te az est fénypontja!
Bizonyára emlékszel Monica Belluci szoborszerű szépségére, ahogy végigvonult a szürke szicíliai városka főterén a Malena című filmben. A dögös szépséget nem csupán a hosszú sötét hajzuhatag, de a nőies ruhadarabok is kitűnően, mégis észrevétlenül hangsúlyozták. Légy te is extra szexis, akár Marilyn Monroe, vagy Sharon Stone!


Moulin Rouge hangulat

Hol is kezdődik az igazán tüzes női virtus? Természetesen a Moulin Rouge kánkánt járó érzéki hölgyeinél. A rövid szoknya nem kötelező! A tüzes tekinteted viszont annál inkább rejtsd egy szexi-tollas velencei maszk alá!


Depressziós milliomosnő

Kelts multimilliárdos magányos hölgy benyomást, hogy minél többen körülzsongjanak! Nem kell hozzá más, csak némi Chanel, Yves Saint Laurent, Jimmy Choo és Dior és sok-sok híres márka...

A barokk szépségideál és a romantikus szenvelgő

Egyszerűen meseszép, tündéri és felkavaró egyben ez a rengeteg fantasztikus kiegészítő. A legyezők és színes-szagos virágok minden mennyiségben eláraszthatják öltözékedet! Egy fidres-fodros fehér kesztyűvel tovább fokozhatod a látványt, és ne feledd a gondosan kiválasztott maszkot se!

A buja madame

A Moulin Rouge hangulat újra visszatér, de immár sokkal kihívóbb, direktebb formájában. Ehhez a viselethez kötelező elem a műszempilla, a vadító fűző, a fekete, vagy piros színű boa, tollak és további tűzpiros kiegészítők.



Oh Marilyn!

Ceruzaszoknya, hegyes melltartó, körömcipő, vérvörös ajkak, karcsúsított minik, vastag övek... éljen a nőies ötvenes évek! Ha farsangi buliba készülsz, feltétlenül szerezz be egy göndör félhosszú platinaszőke parókát is, és ne feledd pirosra lakkozni a körmöd! Így aztán tökéletes lesz az összhatás!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL