HOROSZKÓP

Horoszkóp a pénzhez

Szerző:
Szabó Anna
Mit remélhetsz idén a pénzügyek terén? Gazdag leszel, netán szegény? Megnyered a lottó ötöst, vagy rád szakad egy bank? Erre  csak a csillagok tudják a választ. De ha figyelmesen elolvasod összeállításunkat, akkor te is megtudhatod...
Kos

Itt az ideje, hogy bebizonyítsd, megérdemled a magas keresetet, az előléptetést. Küzdelmeid, kemény munkád gyümölcseit hamarosan learathatod. Mindazonáltal óvakodj a felelőtlen megállapodásoktól még akkor is, ha azok extra díjazással kecsegtetnek. A csillagok állása idén kedvez a befektetéseidnek. De ne feled, a gazdagsághoz csak egy út vezet: a takarékosság. Légy elővigyázatos, ne vásárolj nyakló nélkül. Bízz az ösztöneidben, ha pénzről, anyagiakról van szó.



Esélyek és kockázatok


A fiatal Kosok számíthatnak egy kis fizetésemelésre, hivatali előrejutásra. Februárban azonban minden Kos jól teszi, ha odafigyel a pénzére. Szeptemberben pedig ne érjen készületlenül egy kisebbfajta pénzügyi válság.

Tendencia

Január végén már jelentkeztek az évet meghatározó erők - a nagy nyerési esélyek, melyekkel azonban óvatosan kell bánni. Tervezd meg 2008-at. A nyári hónapokban takarékoskodj, készülj az őszi mélypontra.




Bika

Pénz szempontjából az év legszerencsésebbjei közé tartozol. Jó orrod van a részvényekhez, a befektetésekhez. Takarékoskodsz, közben mégis élvezed az életet. Ambiciózus vagy, és még élvezed is a munkádat. Kiváló üzleti döntéseket hozol az idén, amelyek rengeteg extrával kecsegtetnek. Ráadásul ezzel fogod megalapozni a jövődet is.



Esélyek és kockázatok

Legszerencsésebb hónapod a március. Ne habozz, nyugodtan vegyél fel nagyobb hitelt is, ha éppen szükség van rá. Vállalkozásaidnak nagy része sikeres lesz. Olykor bizonytalanság fog el, hogyan tovább. Csak a bankszakemberektől kérj tanácsot!

Tendencia

A fantasztikus kezdet után áprilisban válságba kerülsz. De júniustól megint szalad a szekered. Ha nem önálló vállalkozásod van, fizetésemelést is nyáron kérj.


Ikrek

Az idén sem leszel milliomos, igaz, aggódnod sem kell. Mindenesetre légy óvatos. Csak olyasmit vásárolj, amit valóban nem tudsz nélkülözni. Karriered, előbbre jutásod a sors kezében van. Igyekezz jó döntéseket hozni az üzleti életben, és mindig állj készen a változtatásra. Lehet, hogy a sors megadja neked, hogy pozíciót válts. Fontos azonban, hogy minden lépést alaposan fontolj meg. Amit ugyanis ebben az időszakban teszel, az teljes mértékben kihat arra, ami a jövőben történik majd veled. Csapatmunkában megvalósíthatsz néhány fontos célkitűzést.


Esélyek és kockázatok


Bízd magad az ösztöneidre, és ne kapkodj el semmit. A március és július kedvez majd neked. Kisebb örökségre, fizetésemelésre számíthatsz. Novemberben légy óvatos, ha üzletet kötsz. Ne füllents, a hazugságok megbosszulják magukat. Ne vásárolj ingatlant, halaszd inkább a jövő évre.

Tendencia

Kezdd az évet takarékosan, ne költekezz feleslegesen. Csak az év közepén fogod igazán tudni, mit is hoz pénzügyileg, anyagilag a 2008-as esztendő.


Rák

2008 a Rákok éve. Amihez hozzáérsz, arannyá változik. Jól fogsz keresni, de sokat is fogsz költeni. A költekezést máris az év elején elkezded. Jelenleg többet költesz, mint amennyit keresel, de ez a helyzet csak rövid életű lesz. Később megtöbbszörözheted a vagyonodat, és ez enyhíteni fogja aggodalmaidat. Mindazonáltal légy óvatos, és figyelmes. Kerüld azokat a területeket, ahol úgy érzed, tudásod hiányos. Még akkor is, ha nagy bevétellel kecsegtet. Ne kockáztass feleslegesen!


Esélyek és kockázatok


Április végén igazán beindul az üzlet, jobb munka, nagyobb ház, örökség... Nyáron azonban légy óvatos jól gondold meg, mi teszel.

Tendencia

Az év eleje „csak" szerencsés, a májussal viszont eljön az aranykor. De vigyázz! Ez csak június végéig tart. Júliusban oszd be okosan a pénzedet, csökkentsd a költségeidet. Augusztustól ismét jobb lesz. A legkedvezőbb hónapjaid: november és december.



Oroszlán


Nagyot lépsz előre az idén. Kedveled a kockázatot, eléggé becsvágyó vagy, és ezt most kamatoztatni is tudod. Szerencséd lesz, de vigyázz a kiadásokkal. Különösen a 30 alattiaknak kedvező ez az esztendő. Befektetéseid haszonnal kecsegtetnek, és növelik anyagi tartalékaidat. Nőni fogsz a körülötted lévő emberek szemében, mert látják rajtad, hogy nem harácsolással szerzed vagyonodat.




Esélyek és kockázatok

A csillagok állása májusban, júliusban és novemberben a legkedvezőbb. Szerencséd lesz minden üzletkötésnél, vásárlásnál. Élvezed az élet örömeit, de néha túl sok pénzt adsz ki. Olykor-olykor takarékoskodni sem árt!

Tendencia

Áprilisig ne kötelezd el magad. Várj, takarékoskodj. Májustól viszont tiéd a világ.


Szűz

Megszűnnek anyagi gondjaid. Úgy néz ki, megtalálod a megoldást a problémás kérdésekre. Igen kedvező pénzügyi időszak következik. Jobb munkát kapsz, sikeresen fekteted be a pénzedet. Szuper megállapodásokat írsz alá. Lehet, hogy te leszel az év „befutója"?

Esélyek és kockázatok

Májusig döntsd el, ha új vállalkozásba akarsz kezdeni. De vigyázz az ellenségeiddel. Egyébként is: közös lónak túrós a háta. Jól nézd meg, kivel vállalkozol. Túlságosan jószívű vagy!

Tendencia

Nyugodtan költhetsz - de csak a nyereségből. Ha mégis biztosra akarsz menni, tedd márciusban, májusban vagy szeptemberben. Júniusban és augusztusban viszont légy óvatos.



Mérleg


Ismét takarékosabbnak kell lenned. Nem a luxus éve ez. Kisebb pénzek ugyan jönnek majd, például magasabb fizetést kapsz, mint eddig, vagy megadnak egy régi adósságot, amelyre már nem is számítottál. Ez azt jelenti, hogy nem lesznek filléres gondjaid, de nem élhetsz nagy lábon. Hallgass a józan eszedre. Nézd meg, hová fekteted a pénzedet, köss élet- és lakásbiztosítást, ha lehetséges.




Esélyek és kockázatok


Már februárban kiderül, milyen is lesz az éved. Tervezz, de azért figyelj az ösztöneidre, a megérzéseidre is. A második félévben csak úgy költs, hogy azt még 2009-ben se bánd meg.

Tendencia

Júniusban, augusztusban és szeptemberben kutyaszorítóba kerülhetsz. De egész évben több lesz a vágyad, mint a pénzed.



Skorpió


A Skorpió igen körültekintő, ha pénzről van szó, és jó érzéke van az anyagi világhoz. A pénz és a vagyon éve lesz ez. Megérzéseidet egy bankár is megirigyelhetné. Kihasználod az adódó lehetőségeket, befekteted a pénzedet. Pénzügyi tekintetben biztonságban érezheted magad. Folyamatosan azon agyalsz, hogy honnan, merről tehetnél szert újabb bevételekre. Ez lesz az eddigi legsikeresebb éved.




Esélyek és kockázatok


Az évet rögtön nyereséges befektetéssel kezded. Áprilisban, nyár közepén előléptethetnek. Ne légy azonban költekező! Hagyd a pénzedet fialni.

Tendencia

2008 a siker éve. Csak októberben kerülhetsz viharba, ha túl sokat költesz. Ezt ugyanis neheztelni fogja az üzlettársad. Azonban ne aggódj, minden probléma csak átmeneti.




Nyilas


Biztos, szilárd éved lesz. Azok a projektek, amelyeken a múlt évben dolgoztál, most tekinthetők befejezettnek, tehát most már „fialnak” is. Ez pedig pénzforrást jelent. Okosan fekteted be a pénzedet, és bármi, amihez nyúlsz, vagy amit megérintesz, szinte arannyá válik. Csak így tovább! Most megalapozhatod a jövő évedet is.




Esélyek és kockázatok


Már az év elején, sikerül megszilárdítani helyzetedet (munkahelyeden fizetésemelést kapsz, esetleg új, jobb állásba kerülsz). Legyél tevékeny, minden megfontolt lépésed sikert hoz. De légy óvatos! Csak biztos vállalkozásokba fogj.

Tendencia

Az év első harmadában kösd meg a szerződéseket, később ne fogj nagy lélegzetű dolgokba. Az év elején valósíthatod meg a legjobb elképzeléseket.



Bak


Szerencse- és nyeremény-özön vár rád. Rendszeresen tapasztalhatod a csillagok kedvező állását. Használd ki ezt, és alapozd meg a következő éveidet is. Most végre kiegyenlítheted adósságaidat (ha vannak). Elképzelhető, hogy sokkal komolyabb pozícióba kerülsz, mint amilyenben eddig voltál. Ez nem feltétlenül igazgatói széket jelent. Lehet, hogy saját vállalkozásodban minősülnek át a dolgok.




Esélyek és kockázatok


Júliusig nyugodtan vállalj el minden megbízást, akár mellékállást is. Utána azonban légy óvatos, nehogy jégre vigyenek.

Tendencia

Az év elején egyre magasabbra kapaszkodsz, egyre sikeresebb leszel. A második félévben azonban, akármilyen óvatos leszel is, sokkal rosszabbul alakulnak majd a pénzügyeid.


Vízöntő

Remek ötleteket rejtegetsz a tarsolyodban. Ideje velük előrukkolni. A befektetett pénz megsokszorozódva tér vissza hozzád, ha a megfelelő időben és a megfelelő helyen rukkolsz elő kiváló elképzeléseiddel. Légy azonban elővigyázatos! Ne fogadj akárkit a bizalmadba, mert könnyen megbánhatod. A csillagok kísérnek utadon, és segítenek a megfelelő üzleti tárgyalások lebonyolításában, és anyagi életed irányításában. Év végén nagyobb nyeremény vár rád.



Esélyek és kockázatok


Ne nyúlj megtakarított pénzedhez, bármi történjék is. A biztos háttér segít átlendülni a nehézségeken. Tartalékodból még márciusi pénzzavarodban se költs!

Tendencia

A fizetésemelést júliusban és októberben kérd. Akkor viszont legyen hozzá bátorságod. Júniusig bizonytalanul alakulnak a dolgaid, de utána bátran vehetsz kocsit, számítógépet vagy bármit, csak ne ingasd meg anyagi helyzetedet.




Halak

Nem lesz könnyű éved. Nem számíthatsz váratlan bevételekre, váratlan kiadásokra viszont annál inkább. A pénz jön és megy, de sajnos több megy most el, mint amennyi jön. Igyekezz minden energiádat a munkádnak szentelni. Mert ha küzdesz, nem lesz hiábavaló. Végül győzni fogsz, meglátod!




Esélyek és kockázatok

Csökkentsd kiadásaidat, halaszd a következő évre a nagyobb beruházásokat. Szerencsédet a munkádban fogod meglelni - előléptetés, fizetésemelés formájában. Nézd át minden számládat, tartsd gondosan nyilván a kiadásaidat. Köss biztosítást. Júniusban és augusztusban óvakodjon az ellenségeidtől.

Tendencia

Április, május és augusztus. Ezek lesznek a te hónapjaid.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL