MÁGIA

Engedd, hogy céljaidat a vízelementálok támogassák meg! - Így idézheted meg őket!

Szerző:
Szabó Anna
Az elementálok a természet szellemei és az undiék egész pontosan vízszellemek, olyanok, mint a sellők. A víz minden létező formájában megtalálhatóak és ők áramoltatják, tisztítják meg a vizeket. Ennél a hatalomnál fogva pedig képesek a te életedben is változást idézni elő. Éppen ezért ha bármiben is segítségre van szükséged, idézz meg bátran egy undinét!


Az undinék a víz elemmel állnak összeköttetésben és kicsit olyanok, mint a vízi nimfák és sellők. A forrásokat, patakokat és kutakat kedvelik a legjobban, de megtalálhatóak még folyókban és tavakban is. Az ő uruk Necksa. Barátságosak az emberek iránt és egyéniségük erős befolyással van az érzelmi jólétünkre.

Az Undinék tevékenysége minden folyékony dolog vitalitásában, dinamizmusában, mozgásában rejlik, ahogy a víz is folyamatos mozgásban van és formál, alakít - tehát alapvető szerepük van a növény, állat és az emberi életben.

Ezek a lények gyakran teljesen emberi formában jelennek meg, mint szépséges hajadonok és nagyon erős érzelmekkel rendelkeznek. Undinék a legemberibbek és a legvonzóbbak a négy elementális típus közül. A legsegítőkészebbek az érzelmi dolgok ügyeiben, mint a szerelem és a barátság, vágy és kedv. De bármiben kérheted a segítségét, amikor megidézed!

Kellékek

3 kék színű gyertya

Forrás, avagy ásványvíz egy kis tálkában

Egy kagyló (plusz az oltár díszítéséhez)

Képek, sellő figurák, bármi, ami az undinékat vagy a vizet idézi

A varázslat menete

Válaszd ki a célodnak megfelelő mágikus napot. Díszítsd fel az oltárodat.

Az adott napon, gyújtsd meg a három gyertyát háromszög alakban és helyezd középre a tál vizet. Hajolj fölé és mond az igét:

"Meghívom otthonomba a nyugati irány és az
Undinék Örökösen változó
Birodalmának Hatalmas Urait.
Ébresztelek, szólítalak és
megidézlek benneteket.
Jelenjetek meg előttem,
és hallgassátok meg kérésemet."

Ekkor hajolj bele a vízbe és mártsd meg arcodat benne. Utána fogd kezedbe a kagylót és mond el kérésedet a saját szavaiddal a megidézett víz elementáloknak. Légy udvarias és tisztelettudó.

Utána folytasd így az igézetet:

„Nagy és hatalmas, mennyeien szépséges Undinék,
Kiknek a leghatalmasabb a szívük a négy elem közül,
A Víz Atyjai és Anyjai,
Az elem éltetői,
A világ mozgásban tartásához szükséges élet mozgatórugói ,
Kérlek teljesítsétek kérésemet,
És hálám nem marad el,
Utána mehettek békével vissza oda, ahonnan jöttetek."

Tedd a vízbe a kagylót és igyál a vízből.

Másnap vedd ki a kagylót vízből és lehetőség szerint hord magadnál minél többször, mert így erősítheted a kapcsolatodat az undinékkal és az erejükkel, amivel még jobban megtámogathatod ügyedet.
A vizet pedig add hozzá a fürdővizedhez, de mindenképpen fürödj meg benne.

Végezetül, tégy ki ajándékot az oltárra az undinéknak. Ez bármi lehet, ami a vízzel összefüggésbe hozható, bármilyen édes, kellemes folyadék vagy akár sütemény. A vízi lények nagyon szeretik az édeset.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL