KÖZÉRZET

Soha nem öntöd ki többé a vizet, amiben tojást főztél, ha ezt elolvasod

Szerző:
Szabó Anna
Te is egy laza mozdulattal kiöntöd a vizet, amiben előzőleg megfőzted a reggeli kemény tojásodat? Ha tovább olvasol, máris rájössz, hogy miért nem érdemes, és mire használhatod fel ezt a vizet.

 

Valószínű, neked is az első dolgod, hogy azonnal kiöntöd a vizet, amiben előzőleg tojást főztél. Rosszul teszed, főleg akkor, ha növényeid vannak, és azt szeretnéd, hogy szépen fejlődjenek, erős gyökereik legyenek, de akkor is, ha gyakran érzed elnehezültnek a lábaidat.

Miért mondjuk ezt?

A víz, amiben a tojásokat főzted, szerves kalciumot is tartalmaz, mely nagyon fontos ásványi anyag a cserépben tartott virágok gyökereinek erősítéséhez. A kalcium nemcsak az emberi csontokat erősíti, hanem a növények „gerincvelőjét is”, vagyis a gyökérzetet.

Ráadásul abban a pillanatban, ahogy a tojások megfőnek a vízben, fontos ásványi anyagok szabadulnak fel, melyek gazdagítják virágföldet. Ha igazán gyönyörű rózsakertre vágysz, akkor bátran öntözd a töveket ezzel a vízzel, ugyanis a bennük lévő levő ásványi anyagok sarjadásra késztetik majd a növényeket.

A víz, amiben a tojásokat főzted, számodra is hasznos lehet, nem csak a növényeidnek. Áztasd néhány percig benne a lábadat, ha kalcium hiányban szenvedsz, vagy akkor is, ha gyakran fájnak, és elnehezültnek érzed őket. A vízben levő kalcium könnyen felszívódik a bőrön keresztül, és megerősíti a csontokat. Ez a kevésbé ismert orvoslás ajánlatos izomfájdalmak vagy artériás problémák esetén is.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL