MÁGIA

A kövek varázsereje

Szerző:
Szabó Anna
Ugye, hihetetlen, hogy a köveknek is van varázserejük? Pedig őseink – színük, formájuk, mintázatuk és misztikus erejük miatt – a Föld ajándékainak tartották őket. A pillanatnyi ráérzés alapján kiválasztott kő még a talizmánunk is lehet.
Fontos a tisztítás

Fontos, hogy a beszerzett új követ alaposan megtisztítsuk lehetőleg öt percig, folyó víz alatt, és közben arra gondoljunk, hogy kiürül belőle minden olyan információ, ami korábban belekerült.

A tisztítás után a kő már saját, egyedi, csak a rá jellemző rezgését hordozza, amit erősíthetünk, ha még a napra is kitesszük. A tisztításra egyébként érdemes figyelni régen őrzött köveknél is. a betegségek ugyanis elhúzódhatnak egy ékkő miatt is, mivel az magába szívja a betegség energiáit, és visszasugározza a tulajdonosára. Súlyos betegség esetén fontos lehet naponta megtisztítani még a köves ékszereket is.


Ürítsük ki a fejünket

A tisztítási eljárás után helyezzük a kiválasztott követ egyik tenyerünkbe, a másikkal pedig fedjük be. Próbáljunk elcsendesedni, szabaduljunk meg a zakatoló gondolatoktól, majd koncentráljunk arra, amit el szeretnénk érni. Fontos, hogy világosan lássuk önmagunk előtt céljainkat. Lehet ez gyógyulás, görcsoldás, lelki megnyugvás, örömérzés, vagy akár az, hogy a kapcsolatunkban helyreálljon a rend és a harmónia. Ezek után pedig hordjuk magunkkal talizmánunkat, és lehetőleg minél többször vegyük a kezünkbe.


Ha a kiválasztott követ néhány órára egy pohár vízbe tesszük, majd a vizet megisszuk, akkor a szervezetünkbe is bekerül az az információ, amit a kő a vízbe belemásolt. Mivel az emberi test csaknem 70 százaléka vízből áll, ezért az így elkészített itallal sejtjeinkbe is beépülhet a kövek gyógyító és varázs ereje.


Néhány kő, amely egyensúlyban tartja a lelket

Ametiszt – iszákosság, túlzott aktivitás és lidércálmok ellen. Nemes gondolatokat, önbecsülést ad, és megtanít szeretni.


Jade – oldja a megmagyarázhatatlan félelmeket, kiegyensúlyozottá tesz, segít a családi problémák megoldásában.


Ónix – hatásos szomorúságra, melankóliára, figyelmetlenségre, segít szembenézni önmagunkkal.


Tűzachát – segít az ágyban. Nagyon jó ügyetlenség, tehetetlenség, hangulatingadozások kezelésére.


Citrin – segít feldolgozni a megrázó élményeket, optimizmusra ösztönöz, erősíti az önbizalmat és az ötletességet.


Lapisz Lazuri – fokozza az önállóságot, önfegyelmet, jó félénkségre, befelé fordulásra, felszínre hozza az elnyomott érzelmeket.


Rózsakvarc – kimerültség, levertség, harag és bosszúság ellen. Begyógyítja az érzelmi sebeket, és segít megbocsátani.


Turmalin – véd a félelmek és az alvászavarok ellen, megszünteti a szorongásokat, segíti a koncentrációt.


Holdkő – megnyugvást, harmóniát ad, fokozza a termékenységet, nőiessé, érzelmesebbé tesz.


Hegyikristály – javítja a kifejezőképességet, a védettség érzését, enyhíti a túlérzékenységet és a hisztériás tüneteket.


Achát – depresszió ellen jó, bátorságot kölcsönös, erősíti az öröm és a boldogság érzését.


Borostyán – a termékenység, a siker és az életerő jelképe. Erősíti emlékezőképességünket, határozottabbá és döntőképesebbé tesz.


Topáz – magabiztosságot kölcsönöz, enyhíti a féltékenységet és a szenvedélyeket, a lélek fiatalítója, tisztítója.


Hematit – erősíti a bátorságot, a céltudatosságot és a kitartást, enyhíti az önzést.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL