ANGYALISKOLA

5 jel, hogy tartozásod van az Égiek irányába, és éppen behajtják rajtad

Szerző:
Szabó Anna
Gyakran, amikor feltűnően „pechsorozatodat” van, nem jön össze semmi vagy folyton kisebb bosszúságok érnek, érdemes lehet elgondolkozni, nem-e valami jelzések ezek az Égiek részéről. Ugyanis könnyen megeshet, hogy tartozásod van velük szemben és csak akkor érnek véget a kellemetlenségek, ha előbb megfizettél érte. Íme, 5 jel, amiből kiderül, hogy a te életedben most erről van e szó!

 

Hogy létezik az, hogy tartozásod van az Égiek, az angyalok, netén az istenek irányába? Egy részt úgy, hogy a segítségüket kérted  és amikor ezt tetted, ígértél, ajánlottál cserébe valamit, amit nem teljesítettél és így érik el, hogy emlékeztessenek rá. Ám az is lehet, hogy ez egy karmikus adósság az előző életedből, amit kor szempontjából azonos időben rósz le és a felelet a kérdésedre, hogy „miért pont most történik veled”. A harmadik szempont pedig az, hogy kérés nélkül is elkezdtek téged megtámogatni az Égiek és szeretnék ha ezt tudnád, észrevennéd és egy kis hálát mutatnál érte.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL