KÖZÉRZET

9 gyakori figyelmen kívül hagyott jel, hogy a tested tele van méreganyagokkal

Szerző:
Szabó Anna
Rohanó világban élünk, életstílusunk gyors és modern. Testünk mindennap különböző toxinoknak és káros anyagnak van kitéve, melyek nem használnak az egészségnek. A levegő szennyezett, genetikailag módosított ételeket eszünk, melyek növényvédő szerekkel és hormonnal kezeltek. Csoda, ha telis tele vagyunk méreganyagokkal?

 

A legrosszabb az egészben, hogy ahelyett, hogy próbálnánk enyhíteni a helyzeten, még súlyosbítjuk gyógyszerekkel, alkohollal és dohányzással. Akár tudatosan, akár öntudatlanul, nagy veszélynek tesszük ki az egészségünket, ezért nagyon fontos, hogy megtisztítsuk testünket a toxinoktól és káros anyagoktól, hogy továbbra is megfelelő módon működhessen. Ha tehát valamelyik tünetet tapasztalod magadon a következők közül, akkor érdemes minél hamarabb méregtelenítő kúrába kezdeni, vagy ha már annyira felerősödtek a bajok, akkor felkeresni akár az orvost is. Ne hagyd figyelmen kívül ezeket a korai jeleket:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL