KÖZÉRZET

Nyomd meg ezt a pontot és lélegezz mélyeket, ha erős szívdobogás tör rád!

Szerző:
Szabó Anna
Az akupresszúra már régóta része a keleti holisztikus gyógyászatnak, és egyre elismertebb a nyugati világban is. A kezelés során egyes pontokra nyomást gyakorolunk, melynek során enyhülnek a fájdalmak a test bizonyos részein. Mutatjuk, melyik pontot stimuláld, ha erős, megmagyarázhatatlan szívdobogás tör rád.

 

Az a legjobb ebben a módszerben, hogy nem igényel orvosi, vagy szakértői jelenlétet. Testünk telis tele van olyan akupresszúrás pontokkal, melyeket, ha stimulálunk, csökkennek a fájdalmak, javul az általános egészségi állapot, enyhül a szédülés, az émelygés, stb. És ezzel a módszerrel enyhíteni lehet az erős szívverést is, melyet bizonyára mindannyian tapasztaltunk már, főként akkor, ha idegesek, feszültek vagyunk. Ugyan nem életveszélyes, mégis nagyon nyugtalanító, kellemetlen érzés.

Mit kell tenned?

Könnyen normalizálhatod a szívverésedet, ha a holisztikus gyógyászatban 'sea of peace', avagy „tengeri béke” pontnak nevezett testrészre fókuszálsz. Ez a pont a mellcsont közepén található, a két melled között. A szívdobogás csökkentése érdekében nyomd meg ezt a pontot a hüvelykujjaddal, és tartsd finoman lenyomva 1-2 percig, közben pedig lélegezz mélyeket. Az eredmény perceken belül jelentkezik.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL