Halak - A hold

 

A Te lapod a Hold. A Hold, ami a sokoldalúságodat, az intuitív természetedet, a kreativitásodat, ötleteidet és a fantáziavilágodat jelképezi. Érzékeny ember lévén különleges kapcsolatot ápolsz az Univerzum energiával és képes vagy az álmokon keresztül meglátni dolgokat.

A Hold kártyája a sötétségbe és az éjszakába, a lélek titokzatos világaiba vezet, megmutatva sejtéseinket, vágyainkat, álmainkat. A Hold fényes oldala a romantikus álmodozást, élénk fantáziát és erősen fejlett érzékenységet jelöli. A sötét oldal pedig a lélek mélységeit, mint amilyen a félelmeink, bizonytalanságunk, sötét sejtéseink, a láthatatlan világtól való iszonyatot. Te a Hold ezen két oldalán lavírozol, utazol folyamatosan a világok között és a tudatalattiban. Képes vagy megérteni és megtanulni a Hold működését és a titkait. 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL