Bak - Az Ördög

 

 

Egyedi Tarot kártyalapod az Ördög. Jelképezi benned a komoly, független, anyagias, akaratos, szorgalmas énedet, hogy amit elkezdesz, azt be is fejezed.

Az Ördög pont olyan sokoldalú, mint amilyen te vagy, legalábbis a mélyebb természetedet illetően. Ugyanis az Ördög mindenkinek más arcát mutatja. Van, akinek a kedvest és segítőt, míg másnak a gonoszt és az élvezetek hajszolóját. Egy kicsit valójában minden oldala ott rejlik benned.

Az Ördög a természetünk sötét oldala. Te ezt mélyen elnyomod magadban, nem is pont a sötétségedet, hanem az igazi önmagadat és sokszor egy felszínes képet mutatsz magadról másoknak. Nem szándékosan, de gyakran félrevezeted őket.

Légy óvatos, mert az ördög lehet, kapzsi, álszent, betegesen kéjsóvár, önbíráskodó, mértéktelen, tisztességtelen. Pedig pont ezek ellentéte vagy te a mindennapokban, és ezeket hirdeted és óvód.  De sose menekülj a fel-fel bukkanó árnyékoldaladtól, mindig nézz szembe vele!

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL