Mérleg - Az Igazság

 

Tarot lapod nem más, mint az Igazság. Mert az igazság olyan, mint te, kedves, nagylelkű, diplomatikus, bátor, bölcs és mindenütt jelen van, mert mindenkinek a legjobbat akarja. Számodra az igazság pont olyan fontos, mint az alapvető intelligencia és szépség, mindkettőnek jelen kell lennie az életedben.

Az Igazságosság kártyája a világos, objektív felismerést, a tudatos és eltökélt ítéletet, megvesztegethetetlenséget, kiegyensúlyozottságot és becsületességet szimbolizálja, azt jelzi, hogy érvényesíthetjük jogainkat. Továbbá azt üzeni, hogy ha őszinték és becsületesek vagyunk, tetteinket elismerik és megfelelően jutalmazzák. Elvégre te is mindig ezekre törekszel és kerülöd a tisztességtelen, kétes megoldásokat és a hazugságokat, hiszen azok mindig rossz véget érnek.  A kártya azt sugallja maradj ilyen és vállald továbbra is tetteidért a felelősséget, merj kiállni önmagadért és másokért, az igaz ügyért.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL