ANGYALISKOLA

Tudom, hogy léteznek angyalok

Szerző:
Szabó Anna
Kedves Női Portál! Én hiszem, és kicsi koromtól érzem, tudom, hogy van mellettem valaki. Ez akkor tudatosult bennem igazán, amikor sok évvel ezelőtt Németországba utaztunk az ottani egyetemen tanuló nagylányomhoz. Nagyon féltem az úttól.
Kocsival utaztunk a Holland határ mellé, a férjem vezetett, aki már évek óta beteg volt, de nem ez miatt voltam nyugtalan. Ez egy megmagyarázhatatlan félelem volt. Talán a sötéttől, mert éjjel indultunk. Aztán Bécsnél eltévedtünk, rossz felé vettük az útirányt. Pánik tört ki rajtam! Már sírtam a félelemtől. És, akkor "valaki" megsimogatta az arcomat, jobbról - nem a férjem felőli oldalról. Nem ő volt, ez biztos. Abban a pillanatban hatalmas nyugalom szállt meg, és elaludtam. Varázslatos volt.


Még az érdeklődési köröm is megváltozott

Azóta sok idő eltelt, érdeklődésem az ezoterika felé fordult. A meditálás, a Tarot sok mindenen átsegített. Mostanában pedig a bezárt ajtó, ablak mellett érzek egy nagyon finom illatot, amiből tudom, hogy az Őrangyalom velem van és segít, mutatja az utat.

Köszönöm, hogy meghallgattatok!


A történetet Éva küldte Pécsről. Köszönjük!


Azoknak a történeteit, akik rendíthetetlenül bíznak az angyalokban, továbbra is megosztjuk veletek. Nézzetek vissza, cikksorozatunkban rengeteg érdekességet olvashattok a későbbiekben is.

Ha veled is történt hasonló megmagyarázhatatlan, csodás dolog, kérünk, írd meg nekünk a Női Portál Palackpostájába!


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL