KÖZÉRZET

Vége a szájszagnak, a fogkőnek egyetlen hozzáfalóval - Megöli a káros baktériumokat is

Szerző:
Szabó Anna
Akik ezt a technikát már kipróbálták, esküsznek rá, hogy nagyon hatékony a bőrbetegségek, ízületi gyulladás, asztma, fejfájás, hormonális egyensúly, fertőzések, stb orvoslásában. Elsősorban azonban a szájüreg egészségét védhetjük vele. Próbáld ki ezt a módszert, ha szeretnél megszabadulni örökre a fogkőtől, a rossz lehelettől.

 

A "kavala" vagy "gundusha" az áyurvedikus gyógyászat egy ősi fogápoló technikája. Nem szól másról, minthogy egy evőkanálnyi olajjal öblögetünk néhány percig minden reggel, éhgyomorra. Ezzel a technikával méregteleníteni lehet a szájüreget (fogakat és az ínyt), illetve az is elérhető, hogy a fogaid fehérebbek legyenek.

Így végezd

Végy a szádba egy evőkanál növényi olajat (kókusz, szezámmag, olívaolaj), és tartsd benne néhány percig, majd köpd ki, és öblítsd le vízzel. Akkor a leghatékonyabb, ha mindjárt éhgyomorra végzed, még a reggeli és a kávé előtt, illetve este, mielőtt lefeküdnél. Ezt követően mosd meg a fogadat, ahogyan már megszoktad.

Elsőre kicsit kellemetlen lesz, de egy idő után megszokod, és már fel sem tűnik, hogy éppen olajjal öblögetsz. A rendszeres alkalmazással azonban sokkal fehérebb és ragyogóbb lesz a mosolyod már egy hét után!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL